Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Masini nasoale din Oradea, kitsch tuning (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/20067-masini-nasoale-oradea-kitsch-tuning.html)

DaBotta 31-07-06 02:42

Re: Mashinile nasoale din oradea...

Quote:

Originally Posted by FaQ4EvEr
pacat ca nu am poze dar am langa mine la bloc o lada veche tuningata:)) are semnu de audi nu i fraer baiatu e super 2 dungi pe masina rupe locu:)) ata ete ce sa faci asa gandesc unii nu avem ce face si nu ii putem schimba oricum nu cred ca oradea e singurul oras in care exista masini care strica aspectul orasului ma refer la tuning

nu cumva pacolo pe langa artima ? care are si spoiler de solenza =))

FaQ4EvEr 31-07-06 10:52

nu e chiar pe langa artima e pe langa blaga umbla pe acolo adik cred ca acolo sta nush exact da noah ii nebun sincer:)) ala imi pun si eu semnu de la ....nush ziceti voi:)) ca nush:))

valib 31-07-06 10:59

lasa discutia...
unde-s pozele?
sa vad si io...si altii...

graty 17 31-07-06 11:35

Ma ce dreq aveti cu mertzanu ala? , daca proprietarului ii place cum arata asta este! Si eu am dacie si recunosc ca este nasoala dar daca nu ai posibilitati faci cum te tzine buzunaru! O sa mai vedeti voi astia care sunteti cu critica ca nu e usor sa iti faci masina cum vrei! (sa nu creada cineva ca am ceva cu el da asta ii adevaru)

Oxide 31-07-06 11:42

Quote:

Originally Posted by graty 17
Ma ce dreq aveti cu mertzanu ala? , daca proprietarului ii place cum arata asta este! Si eu am dacie si recunosc ca este nasoala dar daca nu ai posibilitati faci cum te tzine buzunaru! O sa mai vedeti voi astia care sunteti cu critica ca nu e usor sa iti faci masina cum vrei! (sa nu creada cineva ca am ceva cu el da asta ii adevaru)

frate...t credem...;)...da d c trebuie sa t bagi in "tuning" cu ea dak shtii k nu ai posibilitatzi financiare?!?:)...asta ii prbl la multzi posesori d "monshtrii ai strazilor"...:)...dak chiar vrei sa t bagi...baga dreaq numa nishte jante late,capat d toba shi alte maruntzishuri...;)...da nu baga frate carton pa faruri...c dreaq...:)

valerutzz 31-07-06 11:59

Quote:

Originally Posted by Oxide
da nu baga frate carton pa faruri...c dreaq...:)

Da las` ca se vad foarte fain noaptea benoaclele :))

Oxide 31-07-06 12:06

Quote:

Originally Posted by valerutzz
Da las` ca se vad foarte fain noaptea benoaclele :))

=))=))=))=))=))...caterink la nivel inalt...:)=))=))=))=))

Mihaitza_tdi 31-07-06 12:50

akuma intelegi k nu ai posibilitate..dar makar cum o zis oxide......nu am nik cu omul dar chiar nu arata nici cum eu zik k mai bine nu facea nik...poate arata mai bine dak ii tragea o vopsea noua....;)l-am vazut ieri in piata de masini...poate pt asta o modificat-o sa o poate vinde!!!;) referitor la dacii dak ii pui un set de capace sau de jante si inca mici accesori poate arata chiar ff bine...;) si tata meu o avut si i-am pus un set de jante si o toba sport....:D finutz si cu gust!!!!PS: scuze pt offtopic!!!:)

BIG_mafia 31-07-06 15:58

sincer mertanu ala cel mai bine arata stok :D da cartoanele pe faruri pun capak :) nu exista om care are lagatura cu tuningu sa nu rade de ea :D

Zuky 31-07-06 23:24

Azi am avut "norokul" de a vedea o dacia 1300 cu un tuning absolut original.. Era dotata cu o bara spate de logan care avea culoarea bordo iar pe fatza desigur bara fatza de la logan pus total aiurea vopsit in albastru....mashina de baza era crem....a vazut cineva mashina asta prin orash kumva>??

SoundIdentity 31-07-06 23:32

Quote:

Originally Posted by Zuky
Azi am avut "norokul" de a vedea o dacia 1300 cu un tuning absolut original.. Era dotata cu o bara spate de logan care avea culoarea bordo iar pe fatza desigur bara fatza de la logan pus total aiurea vopsit in albastru....mashina de baza era crem....a vazut cineva mashina asta prin orash kumva>??

azi de vreo 2 ori se plimba prin fata magazinului meu :):):) cum arata ala!!pfoaiiiiiiiiiiii logan combinat cu nu stiu ce:):):)turmix tuning :):):)

Billy the Kid 01-08-06 01:35

Mertanu ala il vad in fiecare seara pe Decebal.

Zuky 01-08-06 07:54

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
azi de vreo 2 ori se plimba prin fata magazinului meu :):):) cum arata ala!!pfoaiiiiiiiiiiii logan combinat cu nu stiu ce:):):)turmix tuning :):):)

Chiar daca il baga la vopsit mashina tot urata va fi....am vazut-o shi pe asta:)

valib 01-08-06 08:46

:rolleyes2 voi vreti sa ma enervati...:rolleyes2 :rolleyes2
faceti ma poze odata....sa vada si ochiu mio...:o

Zuky 01-08-06 14:14

Las ca ii trag eu ceva poze numa sa il mai prind....e ceva ce trebuie vazut...

All times are GMT +2. The time now is 02:51.

- Copyright 2026 4Tuning