![]() |
Re: Mashinile nasoale din oradea...
Quote:
|
nu e chiar pe langa artima e pe langa blaga umbla pe acolo adik cred ca acolo sta nush exact da noah ii nebun sincer:)) ala imi pun si eu semnu de la ....nush ziceti voi:)) ca nush:))
|
lasa discutia...
unde-s pozele? sa vad si io...si altii... |
Ma ce dreq aveti cu mertzanu ala? , daca proprietarului ii place cum arata asta este! Si eu am dacie si recunosc ca este nasoala dar daca nu ai posibilitati faci cum te tzine buzunaru! O sa mai vedeti voi astia care sunteti cu critica ca nu e usor sa iti faci masina cum vrei! (sa nu creada cineva ca am ceva cu el da asta ii adevaru)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
akuma intelegi k nu ai posibilitate..dar makar cum o zis oxide......nu am nik cu omul dar chiar nu arata nici cum eu zik k mai bine nu facea nik...poate arata mai bine dak ii tragea o vopsea noua....;)l-am vazut ieri in piata de masini...poate pt asta o modificat-o sa o poate vinde!!!;) referitor la dacii dak ii pui un set de capace sau de jante si inca mici accesori poate arata chiar ff bine...;) si tata meu o avut si i-am pus un set de jante si o toba sport....:D finutz si cu gust!!!!PS: scuze pt offtopic!!!:)
|
sincer mertanu ala cel mai bine arata stok :D da cartoanele pe faruri pun capak :) nu exista om care are lagatura cu tuningu sa nu rade de ea :D
|
Azi am avut "norokul" de a vedea o dacia 1300 cu un tuning absolut original.. Era dotata cu o bara spate de logan care avea culoarea bordo iar pe fatza desigur bara fatza de la logan pus total aiurea vopsit in albastru....mashina de baza era crem....a vazut cineva mashina asta prin orash kumva>??
|
Quote:
|
Mertanu ala il vad in fiecare seara pe Decebal.
|
Quote:
|
:rolleyes2 voi vreti sa ma enervati...:rolleyes2 :rolleyes2
faceti ma poze odata....sa vada si ochiu mio...:o |
Las ca ii trag eu ceva poze numa sa il mai prind....e ceva ce trebuie vazut...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:51. |
- Copyright 2026 4Tuning