![]() |
Re: Soferul si masina
Quote:
|
Quote:
|
hmm..nou pe forum..dar oricum dupa parerea mea ...60% masina...40% soferul...de exemplu ne ne luam neaparat de cati cai putere are o masina...dar si de greutatea acesteia.....dak e otto sau diesel...sau alte detalii de genul...de exemplu....un matiz va face oricand o dacie 1310...la putere...asemanatoare...dar ala e mai mic...mai usor...mai agil in curbe..cu demaraj mai bun...parerea mea...sau un motor pe benzina de 100 cp va face mereu unul pe motorina de 100 de cp(cu soferi cat de cat priceputzi)
|
sau un motor pe benzina de 100 cp va face mereu unul pe motorina de 100 de cp(cu soferi cat de cat priceputzi)[/QUOTE]
normal k va face dieselu nare demaraj de benzina da mai incolo poa sal faca k dieselu are cuplu bun fata d benzina;) |
ce absolutisti sunteti frate. raspunsu corect e "depinde".
|
Quote:
|
vreau si eu sa mucific pe cineva.. :)))
zicea cineva mai sus ca dieselul recupereaza in ture... hahahahhh sau nu am inteles eu bine? zicea ca recupereaza "mai incolo"..asta insemanand ce? recupereaza in timp.... sau cum? |
Recupereaza dupa Finish mah... :lol:
|
donule razi tu pana gasesti si tu un dizelar sa ta faca muci!!!;)
|
pai ii aduc eu, si stie si el pe cine :PP
donule, razi razi pana pun eu o data softul race, doar sa te fac si gata jmekeria :P |
Pana una alta, am provocare cu un Infinity de 315 CP...
|
mi-a zis vlad aseara ca l-ai dat o tura si ca i-a placut cum mergi si merge,ea, vectra :-)
|
Asa e.
L-am plimbat o tura. Adevarul este ca si mie imi place cum trage de cand i0am pus noua cutie. Urca in ture foarte bine si simt ca si cutia face fatza cu brio la turatii mari, nu ca cea veche care era sugrumata de cei 5-600 Newtoni ... :lol: ...glumesc... |
Quote:
|
deci daca o sa fie cursa intre tine si vlad , presimt eu ca il faci..... nush de ce ... chiar daca are 315 cai
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:02. |
- Copyright 2026 4Tuning