![]() |
Re: Suzuki Swift 1.3GTi - Insecta rosie
A fost o varianta 4x4 si pt modelul asta de swift, nu stiu exact daca s-a pus si pe gti, dar nu prea a fost populara la noi pe continent...deci sunt greu de gasit exemplare cu 4x4, dar se poate cauta subaru justy, care e un swift cu alt nume dar cu 4x4.
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Stiu un subaru justy 4x4 daca e cineva interesat...La fel ca suzuki cel rosu doar ca are 4 usi...
Pozele cu oglinzile..si am vopsit o zi intreaga la roll-bar....si la haine si la degete si la par:) pe unde m-am atins. Am luat si ceilalti 2 suporti din teflon si un ceas de temperatura ulei si am mai comandat inca 3 pentru temperatura apa,presiune ulei si incarcarea bateriei.. |
Quote:
Nu prea are sanse swift-ul gti (fara swap)...sa ajunga la asa putere incat sa aiba nevoie de 4x4. La o masina asa mica, mai mult incurca, fiind greu si rezultand pierderi mai mari pe transmisie, daca se cauta performanta. Pe swift-ul mai nou (2005-2009) s-a pus 4x4, si acel model avea total alte suspensii fata de cel cu tractiune fata, fiind si putin mai inalt. Cam degeaba, zic eu. Fiind mai greu (cardan, cutie de transfer, diferential spate etc.), e si mai lent decat cel fwd, dar e umpic mai practic fiind mai inalt, si avand 4x4 "la buton"....desi costa cam cu 2000-2500 eur in plus fata de unul fwd cu acelasi pachet de dotari. Ontopic: Rik...faine buburuze.Tu si RainMan aveti cam singurele swift-uri GTI din tara (slabe sanse sa fie altele care sa nu fie prezente aici sau pe myswift) INGRIJITE, si in forma foarte buna. GTI-uri mai sunt in .ro, dar sunt cam "cazane". Poate se mai gasesc pasionati ca voi sa le ia si sa le readuca la viata. |
6 Attachment(s)
Mercy...Mai stiu una undeva functionala si care si arata bine..Astept s-o cumpar. e doar o chestie de timp pana cadem de acord la pret.
Au venit imediat si ceasurile de interior.Am decojit masticul de pe la oale .. |
3 Attachment(s)
Pana vine de la tinichigiu...Mai facem o pauza..Mica sper.Am dat galeria jos de evacuare ca vreau neaparat sa rezolv cumva cu serpisorii(ori sa gasesc vreo varianta sa mi-i iau din afara ori sa ii fac aici)..Habar n-am.Asadar am luat si garnitura noua pentru evacuare si cateva lucrari de estetica..Maruntisuri curatari,vopsiri...
|
1 Attachment(s)
Insecta colantata :)
|
3 Attachment(s)
A cam rezolvat-o si tinichigiul .A mai punctat-o pe ici pe colo..
|
bun asa ;)
|
Foarte tare tinere
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Si o taina la carciuma..:)
|
3 Attachment(s)
Azi am spalat-o la comprtimentul motor..Urmeaza masticatul si vopsitul:)
|
2 Attachment(s)
Pana atunci ...un set2 de flanse si mici chichite de design..Carbon look
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:47. |
- Copyright 2026 4Tuning