Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - TXA M5 S38B36+Nitro Direct Port (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/198-e30-txa-m5-s38b36-nitro-direct-port.html)

dany_let 31-05-06 16:08

Re: TXA

Quote:

Originally Posted by blondu_vsp
:))))) nu frate eu am vrut sa zic sa nu mai ridicati in ceruri voi pe WRC nu a zis nimeni k nu este capabil este....dar de exemplu el nu cred k sa tras vrodata cu Domy....poate la Bimmerfast cine stie....cat despre Domy ce sa mai vb? a vazut toata lumea ce a facut...

Ba frantule ...tu compari un 2.5 cu un m5 ....sau nu vad eu bine??????? txa-ule zii ma taticule ...ce zici ma de astia.....:))

mertan 31-05-06 16:56

da care e problema??? nu ai mai vazut bmweuri sa vada curu la japoneze?

Skillzu 31-05-06 17:57

aici e vorba de motoare de bmw,amandoua aspirate si puse pe aceaiasi masina (relativ...2-4 usi). deci nu are legatura cu japoneze :rolleyes2

anyway....un urs care face un m3 e46 si m5 e39 e foarte jmecher.sa vedem cand scoate amrius bestia daca stau la fel,e in fata sau mai exista si varianta sa stea in spate.

ps: oare va fi un m5 curat? :D

@blonduvsp.......ce masina ai mai vazut care da cercuri cu a 3-a? eu am vazut una si aia a fost wrc-u.....

nu e atat ridicat in slavi cat i se recunosc meritele.;)

Slim29 01-06-06 11:38

bha mai lasatine cu wrc vostru! Toata lumea wrc cel mai tare hahah! oricum TXA a fost cel mai tare , e si va fi cel mai tare!! Si oricum pun pariu ca nu va lasa marius motorul de m5 curat !!

haristeas51 01-06-06 18:16

nu vreau sa mananc..... dar ''am auzit'' ca motorul va fi ff performant. si daca va fi adevara ce am auzit despre masina asta,.........VA INTRA IN ISTORIE.

Skillzu 01-06-06 20:45

foarte interesant...poate ar fi cazul....a facut o data istorie.....acum e timpul pentru altceva....suna foarte interesant.

just*rzv 01-06-06 22:18

un fel de bucharest drift daca s-ar face .:D . o indemanare doua .. :D

mihai88 02-06-06 07:36

asta este bmw-ul de care spuneam in pagina precedenta......sry de offtopic-ul asta mic

MariusTXA 04-06-06 11:30

fratilor care nu stiti ce vorbiti nu o mai face-ti,deci daca nu stiti nimic sigur nu mai trage-ti voi concluzii,astepta-ti sa iasa masina si atunci vom vedea ce se va intampla,cat despre cercuri si alte de astea eu faceam cu 3,5 si cu 1 si cu 2 si cu 3 treapta,deci:o sa va anunt aici pe site cand voi iesi cu ea prima oara,pana atunci eu zic ca ar fi mai bine sa va abtine-ti de la comentarii care nu-si au rostul.........mai multe vom vedea!!!!!!

Psycho 04-06-06 11:43

Quote:

Originally Posted by madskilz
foarte interesant...poate ar fi cazul....a facut o data istorie.....acum e timpul pentru altceva....suna foarte interesant.

masina asta deja este istorie ...

MariusTXA 04-06-06 11:57

cine stie....cunoaste!!!!!!!

shantzu 04-06-06 17:45

Quote:

Originally Posted by Psycho
masina asta deja este istorie ...

inca nu s-a scris toata istoria dupa ce se dicuta pe aici :mrgreen:

Slim29 11-06-06 02:02

bha eshti nebun unde sunt posturile mele??? ciudat

Turbo110 11-06-06 16:40

[QUOTE=blondu_vsp]:))))) nu frate eu am vrut sa zic sa nu mai ridicati in ceruri voi pe WRC nu a zis nimeni k nu este capabil este....dar de exemplu el nu cred k sa tras vrodata cu Domy....poate la Bimmerfast cine stie....cat despre Domy ce sa mai vb? a vazut toata lumea ce a facut...[QUOTE]
frate tu nu sti ce vb ....masina lu dommy e frumoasa ...dar daca venea wrc la bemmerfest va luati la lopeti...numai vb fara stiti ....

DOMY_m3 12-06-06 08:43

[QUOTE=Turbo110][QUOTE=blondu_vsp]:))))) nu frate eu am vrut sa zic sa nu mai ridicati in ceruri voi pe WRC nu a zis nimeni k nu este capabil este....dar de exemplu el nu cred k sa tras vrodata cu Domy....poate la Bimmerfast cine stie....cat despre Domy ce sa mai vb? a vazut toata lumea ce a facut...
Quote:

frate tu nu sti ce vb ....masina lu dommy e frumoasa ...dar daca venea wrc la bemmerfest va luati la lopeti...numai vb fara stiti ....
totusi ce motorizare are wrc ul?si cati cai?3.5 sau ce?totusi si eu am ceva sub capota.nu poti sa zici ca e frumoasa si gata.acuma de 3 saptamini am mers la cat A5 la liniute si am iesit pe locul 2 dintre7 masini,si nici unu nu a fost fraier din cat asta ca toate aveau intre 200 si 250 cai DUPA TALON.dar care are numa atata cat scrie in talon,sa fiim realisti.deci cu urs cu motor de M5 nu se compara ursul meu, stiu si eu ,dar cu 3.5 nu fac de rusine,pot sa zic din experienta...

All times are GMT +2. The time now is 05:03.

- Copyright 2026 4Tuning