![]() |
Re: TXA
Quote:
|
da care e problema??? nu ai mai vazut bmweuri sa vada curu la japoneze?
|
aici e vorba de motoare de bmw,amandoua aspirate si puse pe aceaiasi masina (relativ...2-4 usi). deci nu are legatura cu japoneze :rolleyes2
anyway....un urs care face un m3 e46 si m5 e39 e foarte jmecher.sa vedem cand scoate amrius bestia daca stau la fel,e in fata sau mai exista si varianta sa stea in spate. ps: oare va fi un m5 curat? :D @blonduvsp.......ce masina ai mai vazut care da cercuri cu a 3-a? eu am vazut una si aia a fost wrc-u..... nu e atat ridicat in slavi cat i se recunosc meritele.;) |
bha mai lasatine cu wrc vostru! Toata lumea wrc cel mai tare hahah! oricum TXA a fost cel mai tare , e si va fi cel mai tare!! Si oricum pun pariu ca nu va lasa marius motorul de m5 curat !!
|
nu vreau sa mananc..... dar ''am auzit'' ca motorul va fi ff performant. si daca va fi adevara ce am auzit despre masina asta,.........VA INTRA IN ISTORIE.
|
foarte interesant...poate ar fi cazul....a facut o data istorie.....acum e timpul pentru altceva....suna foarte interesant.
|
un fel de bucharest drift daca s-ar face .:D . o indemanare doua .. :D
|
asta este bmw-ul de care spuneam in pagina precedenta......sry de offtopic-ul asta mic
|
fratilor care nu stiti ce vorbiti nu o mai face-ti,deci daca nu stiti nimic sigur nu mai trage-ti voi concluzii,astepta-ti sa iasa masina si atunci vom vedea ce se va intampla,cat despre cercuri si alte de astea eu faceam cu 3,5 si cu 1 si cu 2 si cu 3 treapta,deci:o sa va anunt aici pe site cand voi iesi cu ea prima oara,pana atunci eu zic ca ar fi mai bine sa va abtine-ti de la comentarii care nu-si au rostul.........mai multe vom vedea!!!!!!
|
Quote:
|
cine stie....cunoaste!!!!!!!
|
Quote:
|
bha eshti nebun unde sunt posturile mele??? ciudat
|
[QUOTE=blondu_vsp]:))))) nu frate eu am vrut sa zic sa nu mai ridicati in ceruri voi pe WRC nu a zis nimeni k nu este capabil este....dar de exemplu el nu cred k sa tras vrodata cu Domy....poate la Bimmerfast cine stie....cat despre Domy ce sa mai vb? a vazut toata lumea ce a facut...[QUOTE]
frate tu nu sti ce vb ....masina lu dommy e frumoasa ...dar daca venea wrc la bemmerfest va luati la lopeti...numai vb fara stiti .... |
[QUOTE=Turbo110][QUOTE=blondu_vsp]:))))) nu frate eu am vrut sa zic sa nu mai ridicati in ceruri voi pe WRC nu a zis nimeni k nu este capabil este....dar de exemplu el nu cred k sa tras vrodata cu Domy....poate la Bimmerfast cine stie....cat despre Domy ce sa mai vb? a vazut toata lumea ce a facut...
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:03. |
- Copyright 2026 4Tuning