![]() |
Re: METIN 2
Quote:
Glumesc ... 12 blesuri ...limbi multe ....critica.....inelu limbilor si am am inca vreo 15 .... |
Bravo Most_wanted . cate minute ai pe caracater ?
|
Vrea cineva un cont pe Metin2RO de lvl 30 cu multe arme si armuri +9 si 10 mil yang?
|
Nume : pikkoollo
Server : Corvu Regat :Jinno LVL: 30 Razboinic,mental Breasla : GOK sau cv de genul cn joaca pe corvus sa imi zica si mie plssss |
Quote:
|
15 euro doar pe paypal este contul
|
Am si eu o intrebare . De ce stergi posturi care au legatura cu topicul , si le pastrezi pe alea in care faci bisnita cu conturi ? E corect ?
|
Joaca cineva pe Virgo?:)
|
NEWWWWWS!!!!!
Level 45 ( Pe alt cont ..RoyJonesJr ) M1 Iures ( A esuat unul asta seara , mai am 2 ) M1 Aura (O sa incep sa cumpar .. ) Abanosi +9 Bratara de argint +9 Colier 1,5k pv Papuci 1,5k pv Coif de fier +7 Dragon +9 ( Protectie +3 , Graba +2 ) Scut rotund +7 RIB +9 PGM 27 ( acelasi ) .. Am dus 2 dinti de ork ( au esuat 4 unul dupa altul , mai am 22 :oops: ) Am inceput sa strang si blesteme ( 5 la numar ) Mai am 4,8kk .. ii bag in carti .. sper sa iasa ceva :D. P.S : Joc pe Corvus , breasla PhoenixOrder , pentru cunoscatori . |
Cum de ai strans bani de atatea iteme ?:|
|
Quote:
Nu stiu daca am specificat pe undeva de Itemele astea.... Lance Semi-Om + 6 , (war+4,Fatala+4, Reintaorcerii+4 )..Magnetica +8 , Vultur + 9 bonusat .....etc etc :) |
am inceput si eu acum 4-5 ore , defapt m-am reapucat , am level 20 ....
Tigru +5 (facut de mine) Guisame +7 (cumparat) Papuci de piele +3 Inel si colier +4 si mai am cam 11k PS: joc pe Pegasus , deobicei CH1 , Name : thechosen1 :lol: |
Vreau sa va intreb un lucru , asta din ce am inteles din ce am citit in topicul asta .... cum de ajungeti la level 30-40-50 intr-o saptamana :?: ... ori e un secret ori numai aveti viata personala :?: .... daca e un secret se poate sa mi-l spuneti si mie :?: Va rog :!:
Multumesc Anticipat :!::!::!: |
1. Ori ai iteme f bune si bati direct la monstrii mari .
2. Ori ai cont mai mare si poti sa faci 40 in 2 ore .. |
Level 46 , 83% ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning