![]() |
Re: [Oferta]Aplicare folii auto LLUMAR (SUA)-certificate RAR,garantie 5ANI
scuze de off. eu am Llumar pe masina si am si actele aferente pt ea. dar acolo are un termen de expirare. dupa acea perioada trebuie sa fac iarasi ? daca ma prinde asa politia imi ia talonul ? foaia mi-a expirat la inceputul lui 2006 dar garantia e pana in 2009. e posibil ?
|
Ce reducere se face la preturi daca vin de aici de pe 4tuning ??? Intreb asta pentru o Solenza si un Lacetti .
|
@laurashgeo: pentru o Fiesta din 2001 folia Samurai...luneta + lateralele spate costa 327 RON cu tot cu T.V.A.
@vali-tgm: garantia foliei poate expira....nu insa si autorizatia. @marius_eugen: Beneficiezi de promotia 4TUNING...la aplicare de folie autorizata poti face la alegere ori o curatare a sistemului de AC ori o aplicare de folie de protectie pe faruri ,gratuit. In schimb daca vii cu 2 masini..iti pot face eu o reducere...cel mai bine da-mi un telefon si discutam...;) |
SAlut...... Am un Mercedes E 270 si un Opel Astra G si vreau sa stiu cat ma costa ambele masini ca sa pun folie numai pe spate si daca se face vre-o reducere ceva ca am mai montat la voi pe alta masina care am avut-o inainte (nu vreau folie foarte foarte inchisa)
|
Salut al3x82! Ai PM!
|
Quote:
|
@bhzone: nu exista asa ceva..
@Lambrini: ti-am raspuns la intrebare pe celalalt topic al meu: https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/20283-oferta-speciala-aplicare-profesionista-folie-auto/page-7.html |
salut m-ar interesa si pe mine aplicarea unor folii llumar pt un renault clio model 2003 ma interesaeza unde as putea aplica aceste folii.ms mult si sper sa ma ajute si pe mine cineva
|
Avem mai multe locatii in Bucuresti.Cel mai bine ar fi sa suni ( 0726 728 218 ) si in functie de zona in care locuiesti sa-ti aranjez o programare la un centru mai apropiat de tine.
|
salut ma intereseaza si pe mine pt o mazda 3 luneta laterale spate si fata pret? si apoi mai vreau sa stiu daca imi dati hartie si pt fata? mentionez ca mazda are si doua custode micute.
|
Preturile pentru luneta si laterale spate incep de la 327 lei (folie samurai).
Oferim autorizatie si pentru lateralele fata daca se aplica folia omologata - transparenta 73%. Pentru programare - suna la 0726 728 218 - precizand ca esti membru 4TUNING. |
Salut , am un opel vectra A din 94 in 5 usi(hatchback), as vrea sa stiu un pret pt lateralele spate si luneta , transparenta 5 % , si folia o pui pe luneta in bucati sau dintr-o bucata la caldura, ms !!!
|
Folia se aplica numai dintr-o singura bucata pe luneta! Pretul pentru folia cu transparenta 5% este incepand cu 457 lei (inclusiv T.V.A) pentru folia Samurai cu 3 ani garantie.
|
ma intereseaza si pe mine numai luneta la un golf 5.
se poate? culoare---foarte inchis. |
Folie doar pe luneta nu se poate...ci minim luneta+lateralele spate..pentru a beneficia si de omologare R.A.R.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:57. |
- Copyright 2026 4Tuning