![]() |
Ooooooooooooo, felicitarile mele! :dance: . Ai motor sau iti iei? Sper ca duminica vii cu lada de bere ! :drunk: Cu prietenul ala al meu o sa te intalnesti duminica daca este vremea frumoasa. Distractie placuta astazi ! :wink:
|
Cand va cunoastem si noi pe toti? As vrea sa purtam o discutie mai ales ca am vazut una dintre msinile voastre sambata. Nu vreau sa comentez nimic dar mi s-a parut ceva si vreau sa fiu sigur.
Respekt! |
Asta trebuie sa vorbesti cu luca sau cu shadow. Eu o sa vin duminica si o sa si particip. Numai bine.
|
Pai nu a fost O singura masina sambata, au fost doua masini de la noi(Cielo verde - care imi apartine, Nubira crem - care ii apartine lui Vlad).
O sa fim mult mai multi duminica asta (speram). |
Iupii mi-am bagam masina in service, si merge mult mai bine doar ca trebuie sa schimb discurile de frana pe fata si placutele si cutia de directie sau asa ceva :cry: , dar duminica tot ma dau la libere.
Quote:
Bafta. |
Quote:
|
Ooopppssss!!!
Greseala mea!!! :wink: |
Luca, zi ce vrei sa vorbim despre liniutele de duminica! Asta in caz ca se mai tin. :cry:
|
Te-ai inscris la grupe? Restul pe PM
|
1 Attachment(s)
A innebunit lupuuuuuu :lol: :lol: :lol:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
chiar ca.... |
luca, pai m-a inscris shadow ! :wink:
|
Quote:
Mai baieti vedeti ca lupu ala musca rau din masinile voastre. :lol: :lol: :lol: |
Ce-i cu pechinezul ala, mai? :lol: :lol: Macar poa' sa latre si el? :lol:
|
Bogdan_16v, nu stiai ca, cainii mici sunt cei mai rai ?! :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning