![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
o scos bine :)
|
mai mai!!!!vad ca tre sa inovez ceva ca ati lasat-o moale :):):) pe langa ca aveti poze cat china mai vreti ? o sa aveti de maine iara ;)
|
cu ce a scos RIC atata?
|
orice a fost felicitari ca ne-ati reprezentat cu mandrie
|
Felicitari amandurora...
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
noah bine....un proiect realizat acu 3 ani ...a fost vanduta masina si in final s-au inteles si la muzica si trebuia reinstalata...in totalitate montaju e cel vechi nici un traseu nu am mai reinoit deoarece clientu era si f grabit si el asa a fost multumit ;)am vrut sa ma corectez la cablaje dar daca omu a insistat la cum a fost si el nu isi arata nimanui instalatia eu tot o fac ;) pentru trecut si asta e un proiect care suna f f misto pentru investitia facuta ;)
|
Ce bine e sa ai si un break, iti poti pune o muzica faina in portabagaj, si iti mai ramana spatiu suficient pt niste bagaje.
|
Quote:
|
mai mai!! am ceva noutati misto doar dupa ziua de luni va prezint ce facui saptamana asta ;)iarasi multimedia e in toi ;)
|
Sari cu poznele nenea :D sa vedem ce ti-a mai copt mintea... oricum avem incredere ca`i ceva miez :D
|
...hopa interesant...ne-ai facut curiosi!!!!;) dar cu golfu' tau ce se aude???;)
|
Quote:
|
Inteleg....spor la lucru in cont!!!;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning