![]() |
Re: Hai sa vedem care e chiar CEL MAI TARE OLTCIT
JJS ..am votat ....bara aia pe fata ...e prea tare ......imi place ...
|
mad mike nu esti singurul
|
Nu pot sa votez nici un Oltcit (pe cativa prop ii cunosc...asa ca s`ar supara):D:D:D in orice caz e frumos ca toate Oltcit`urile astea le gasesti in Craiova, ar trebui sa ne mandrim cu asta...8) 8) 8)
P.s. - unul dintre ele chiar se vine (ROX`ul) e la semnatura, care imi este si bun prieten ;) apropo de al doilea PMD ati uitat??:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 |
se pare ca da....:x
|
nu am uitat de el...eu am facut poll-ul dar nu am poze cu el terminat, aveam doar o poza din profil si atat si m-am incurcar sa o pun ca nu avea oricum prea multe sanse..uita-te la CLA de exemplu cate voturi a obtinut daca e neterminat...
|
apropo...ar mai doua foarte tari..modificate complet si care chiar arata bine: JOE si ADI, dar cel din urma are spoilerele exact ca XXS, insa culoarea...e unica ;) si JOE e diferit..dar se remarca in multime...e facut chiar cu gust!
|
si daca nu intra la poll .... dar dak ai ... nu pui ceva poze si cu ele sa le vedem ?
|
6 Attachment(s)
bineinteles ca pun, ca doar nu ma doare mana...asta este DJ 05 PMD:
|
2 Attachment(s)
si acesta este JOE, din pacate nu am poze mai recente cu el, dar promit ca o sa fac si o sa le pun, cu jantele noi care dau foarte bine pe ea..
|
nice NOX proectul tau?
|
decurge bine proiectul...mersi de intrebare...maine am ultimu examen de admitere la fac si luni ma duc sa iau jante si flanse..urmeaza tinichigeria si sa imi montez si muzica pe el...sper sa nu intervina probleme...oricum nu mai dau inapoi..il duc pana la capat! si promit ca va iesi ceva frumos!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
cand zic cele veki ma refer la astea
si cele noi se pot observa cat de cat in poza asta |
dar jjs este tare numai bara aia din fata e super tare si...... sa nu mai vb de interior :rolleyes2 :)
|
NOX cat te ajunge cu totu ma refer la cheltuieli
si cand iei flansele fa si tu niste poze la ele sa am si eu putina idee cam cum sami fac daca se poate binenteles |
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning