![]() |
Re: Level R
Quote:
dar sa nu mai fim offtopic la naiba |
Multumesc TFK si te salut pe tine si pe toti cei cu bun simt de aici.
Nu ma cred destept..vreau doar sa va fiu un prieten si sa discutam,sa ne ajutam..nu sa ne jignim...pacat ca noi romanii am ramas tot la stadiul de jigniri,invidii,etc..in timp ce altii din strainatate sunt uniti si cu mai mult bun simt. Chiar daca am gresit,nu inseamna ca trebuie sa mi taie capul cineva,ne putem corecta si fara sa ne jignim. Oricum,pt linistea unora,am facut new topic,va doresc o zi buna tuturor;) |
Quote:
Pentru ca nu ai dreptate!Ca sa nu se ajunga mai rau(sa vb cu adminu sau moderator....sper sa nu se ajunga la asta)PUNCT:twisted::twisted::twisted: |
gata cu offtopic ca mam saturat
|
Quote:
|
S-a facut upgrade la crew,Frixion cred ca il fac sef ca este foarte bun la management,si voi cu offtopic daca mai zice cineva ceva legat de offtopic anunt moderator.
|
Quote:
P.S o sa vorbesc cu un moderator despre asta!!!!! |
Am atins limita la upgrade crew in acest joc,eu si jucatorii mei...avem full upgrade la crew si suntem pe vas de croaziera,parcare pe mai multe nivele,17/47 jucatori,toate masinile de la cls 1 la cls 7..;).
Le-am facut cadou masini celor activi si au fost ridicati in rang,am organizat eventuri si cupe in cadrul team-ului...iar de azi suntem toti cu BMW M3 GTR ;),ca masini ma refer ;),numele ramane acelasi "The LIONS™ Racing Team". De acum Morello nu mai este masina suprema in acest joc...ci BMW M3 GTR..ma refer la Wangan,desigur..ca sa nu apara altii iar sa urle pe aici ca am gresit ceva..ma refer strict la Wangan,viteza ;). Veniti in joc cei care nu jucati inca..si vedeti BMW-urile;)...M3 GTR si 335i Coupe. The LIONS™ BMW M3 GTR Team Gooo LIONS™,ahu,ahuu,ahuuu...The LIONS™ ruleeez:twisted:. https://i981.photobucket.com/albums/a...acingTeamF.jpg https://i981.photobucket.com/albums/a...acingTeamD.jpg https://i981.photobucket.com/albums/a...acingTeamE.jpg |
Quote:
salut king... as vrea si eu sa joc k tine... am id-ul tau dar niciodata nu raspunzi:-).. as k as vrea sa-mi raspunzi k sa vorbim.. |
mah nu mai da quote la un GIGA-POST ca al lui lyon el nu stie sa bage un post cu masura.....strica forumu'
|
Salut Catalin,ma gasesti oricand pe mss...maryolionheart1...v-am lasat mereu id-ul meu;).
P.S.-Pt Adi...sa fie invidia...sa fie varsta...sa fie...ce oare? Nu ma inveti tu? Hai sa nu mai fim asa critici..ca nu esti tu cel mai destept...din toti,tu esti mereu cel cu gura mare. Sa fie oare dorinta nemasurata de a avea cele mai multe posturi..castigi ceva din asta?Ma indoiesc... Pe toate siteurile auto din strainatate se posteaza "GIGA" cum spui tu...si cu mult mai multe poze...si nimeni nu critica si nu comenteaza asa ca tine. Of,romanii astia....:rolleyes2 |
bai tu esti asa?nu vb cu tine dar tu cum esti mare ai 40 de ani ma asteptam la mai multa maturizare,frate mai vezi pe cineva de aici (mai mare mai mic) ca pune asa posturi?in halul asta?nu vezi ca sunt uriase pozele sunt de-a dreptul ENORME uitate la PC GAMES SCREENSHOTS,nici acolo nu sunt asa,baga-e thumbnails si lasa-le la o dimensiune acceptabila,adica te rog din semnatura ta se vede ca nu ai mai mult de 10 ani dar fie,ai tu aclolo 40 in fine... si apropo ti-ai facut topic cu crew-ul tau ca esti mare cocos vad,baga mare da pe topicul tau sa nu il imputim pe asta de tot...uite cat ne aberam de la topic....
ONN TOPIC nu prea am mai jucat,multi au fost dati afara pe inactivitate,altii au iesit de buna voie...sa cam dus de rapa.... //edit:macar stim ca nu o sa ne mai faci probleme si posturi tampite;)dute nene unde vrei!numa aici nu ca incurci rau treaba! |
Ma abtin sa ti raspund..si din clipa asta am incheiat discutia pe acest forum...se vede ca nu am cu cine..numai copii fara minte..:)
Nu sunt cocos,sunt leu..si hai sa fim respectuosi putin...nu te am jignit si nu ti am vorbit urat...macar ca varsta..daca nu ca prieteni.sau useri pe forum cu putin bun simt si 7 ani de acasa ;). Am sa dau reject la acest forum de acum.si am sa resping orice mail sau mesaje venind de aici...am incheiat..cu Romania ;) Ciao si out. P.S.-Fiti mai buni cu cei din jur...se scufunda pamantul sub noi de atata ura si prostie..sa nu ajutam si noi mai mult cu asta ;)... |
haideti sa lasam ce a fost si sa inviem level-r-ul.eu acum descarc jocu din nou si ma reapuc de el...sper sa fim mai multi ca data trecuta...tot open-sign-ups vor fi in clan...:)
|
6 Attachment(s)
Am revenit:)
NEW AQUISITION!!!! BMW 125i Cateva poze normale si....cateva intrand in atmosfera:) P.S pozele au fost facute in dati diferite,de atunci am mai facut modificari,si sunt inca in stadiu de tuning avansat.class 3. P.S 2 Thread reviewed! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning