Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - urs carpatin (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/195145-e30-urs-carpatin.html)

rares22 28-08-10 16:53

Re: E30 - urs carpatin

chiar nu vrea nimeni volanu asta?:sad:

albatros 29-08-10 09:01

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3605345)
cine ma cunoaste stie foarte bine ca niciodata nu am vb prostii !!!
nu te supara ca iti spun rares dar masina asta nu merita banii bagati :D

insa respect total pentru munca ta :D

ai grija si bafta in continuare :D

na mai acuma :rolleyes2 fiecare stie mai bine , din moment ce lui ii place baga cati bani vrea in ia .!.......

rares22 29-08-10 09:47

pai chiar imi place si nu imi pare rau ca m-am apucat de ia

Job20 29-08-10 13:40

masina e din bucuresti cumva? ca mi pare cunoscut nru.
daca da;
am vrut sa o iau eu demult dar cam lasa de dorit :shock:

oricum multa bafta. nici a mea nu era prea grozava, dar dupa 5 luni arata a urs.

stiu cum e. multa bafta :D

Marian_nebunu 29-08-10 18:53

Quote:

Originally Posted by rares22 (Post 3617184)
pai chiar imi place si nu imi pare rau ca m-am apucat de ia

foarte bine !!!!!

bafta in continuare !!! mai pune poze:D

rares22 31-08-10 19:40

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3618381)
foarte bine !!!!!

bafta in continuare !!! mai pune poze:D

o sa mai pun cat de curand ca e gata interioru imediat

Wilgax 02-09-10 19:22

Frumos ursul.Il stiu de pe celalalt topic cand era al neamtului.Imi propusese si mie o combinatie sa-i dau matza si sa-mi dea ursul insa n-am acceptat pentru ca tin prea mult la ce am.Mie mi se pare OK masina mai ales dupa afirmatia facuta ca ai vrut o masina pe care sa o iei de la zero si sa o faci dupa bunul tau plac.Sper.din tot sufletul dupa ce termin facultatea sa-mi permit sa-mi iau si eu un tanculet ca al tau.In rest ce pot zice, masina arata bine chiar ai scos-o bine fata de cum era inainte si iti urez spor la cat mai multa tunareala.Si ca o idee......cel putin fiind parerea mea personala.......incearca sa pui pe picoare motorul cel ai (2.5 12V paianjen) deoarece sunt motoare classice si isi fac treaba mai bine la distractie decat 24V.Sunt bune si alea dar excluzand cele cu VANOS!Am sa urmaresc cu interes proiectul.Iese fortza!Multa bafta la tunarit!

rares22 03-09-10 17:47

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3629796)
Frumos ursul.Il stiu de pe celalalt topic cand era al neamtului.Imi propusese si mie o combinatie sa-i dau matza si sa-mi dea ursul insa n-am acceptat pentru ca tin prea mult la ce am.Mie mi se pare OK masina mai ales dupa afirmatia facuta ca ai vrut o masina pe care sa o iei de la zero si sa o faci dupa bunul tau plac.Sper.din tot sufletul dupa ce termin facultatea sa-mi permit sa-mi iau si eu un tanculet ca al tau.In rest ce pot zice, masina arata bine chiar ai scos-o bine fata de cum era inainte si iti urez spor la cat mai multa tunareala.Si ca o idee......cel putin fiind parerea mea personala.......incearca sa pui pe picoare motorul cel ai (2.5 12V paianjen) deoarece sunt motoare classice si isi fac treaba mai bine la distractie decat 24V.Sunt bune si alea dar excluzand cele cu VANOS!Am sa urmaresc cu interes proiectul.Iese fortza!Multa bafta la tunarit!

ms pt incurajari si ma bucur ca e cineva care apreciaza munca de la zero nu ca altiisi iau una dea gata si se lauda cu munca altuia;)

albatros 04-09-10 09:19

Quote:

Originally Posted by rares22 (Post 3632024)
ms pt incurajari si ma bucur ca e cineva care apreciaza munca de la zero nu ca altiisi iau una dea gata si se lauda cu munca altuia;)

Mai putina vorbarie :rolleyes2 , mai multa MUNCA!!!!:twisted::twisted:!!!

rares22 05-09-10 12:37

Quote:

Originally Posted by albatros (Post 3633190)
Mai putina vorbarie :rolleyes2 , mai multa MUNCA!!!!:twisted::twisted:!!!

da da mai multa u ce ai facut ti-ai facut masina?

turb0 11-09-10 18:28

mai vrei 'maruntaiele' alea ?!

albatros 11-09-10 18:30

Quote:

Originally Posted by rares22 (Post 3635632)
da da mai multa u ce ai facut ti-ai facut masina?

da vai e gata ! , acuma imi caut un bandou de stanga pentru bara si gata ....:twisted:

rares22 12-09-10 09:50

Quote:

Originally Posted by turb0 (Post 3651331)
mai vrei 'maruntaiele' alea ?!

pai le vreau dar nu mi-ai mai dat nici un semn de viata si nici eu nu prea am avut timp sa te caut

rares22 20-09-10 07:55

Quote:

Originally Posted by Job20 (Post 3617684)
masina e din bucuresti cumva? ca mi pare cunoscut nru.
daca da;
am vrut sa o iau eu demult dar cam lasa de dorit :shock:

oricum multa bafta. nici a mea nu era prea grozava, dar dupa 5 luni arata a urs.

stiu cum e. multa bafta :D

da e din bucuresti .

rares22 10-10-10 10:05

salutare am revenit si eu aici pe forum ca nu am mai postat nimic dar nu am mai avut timp de masina intre timp am montat pe ea interiorul mai am o singura problema cine ma poate ajuta cu un calculator de 2500 i jetronic ca eu am calculator de kadet si merge ca dracu

All times are GMT +2. The time now is 08:49.

- Copyright 2026 4Tuning