![]() |
Re: E30 - urs carpatin
chiar nu vrea nimeni volanu asta?:sad:
|
Quote:
na mai acuma :rolleyes2 fiecare stie mai bine , din moment ce lui ii place baga cati bani vrea in ia .!....... |
pai chiar imi place si nu imi pare rau ca m-am apucat de ia
|
masina e din bucuresti cumva? ca mi pare cunoscut nru.
daca da; am vrut sa o iau eu demult dar cam lasa de dorit :shock: oricum multa bafta. nici a mea nu era prea grozava, dar dupa 5 luni arata a urs. stiu cum e. multa bafta :D |
Quote:
bafta in continuare !!! mai pune poze:D |
Quote:
|
Frumos ursul.Il stiu de pe celalalt topic cand era al neamtului.Imi propusese si mie o combinatie sa-i dau matza si sa-mi dea ursul insa n-am acceptat pentru ca tin prea mult la ce am.Mie mi se pare OK masina mai ales dupa afirmatia facuta ca ai vrut o masina pe care sa o iei de la zero si sa o faci dupa bunul tau plac.Sper.din tot sufletul dupa ce termin facultatea sa-mi permit sa-mi iau si eu un tanculet ca al tau.In rest ce pot zice, masina arata bine chiar ai scos-o bine fata de cum era inainte si iti urez spor la cat mai multa tunareala.Si ca o idee......cel putin fiind parerea mea personala.......incearca sa pui pe picoare motorul cel ai (2.5 12V paianjen) deoarece sunt motoare classice si isi fac treaba mai bine la distractie decat 24V.Sunt bune si alea dar excluzand cele cu VANOS!Am sa urmaresc cu interes proiectul.Iese fortza!Multa bafta la tunarit!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
mai vrei 'maruntaiele' alea ?!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salutare am revenit si eu aici pe forum ca nu am mai postat nimic dar nu am mai avut timp de masina intre timp am montat pe ea interiorul mai am o singura problema cine ma poate ajuta cu un calculator de 2500 i jetronic ca eu am calculator de kadet si merge ca dracu
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:49. |
- Copyright 2026 4Tuning