![]() |
re: GLL Tuning Show 26-27 IUNIE 2010
Quote:
Acum pe bune tot respectu' pt GLL!!! |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=dg7iH_LMRlw :))))))) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
da da....branconier...dada .....mai taie din ele da-le dreacuuuuuu !!!!
|
Baietzii de la shadow care isi face prezentza la satu`mare?ar fi frumos sa mergem shadow si gll totzi gramada sa facem umpic de show...c zicetzi?
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
PO
ZE ... |
6 Attachment(s)
more to come
|
6 Attachment(s)
by ade...
|
Felicitarii GLL.
Imi pare rau ca nu am ajuns si eu prin zona dar din auzite si vazute aici pe forum a iesit totul peste asteptarile tuturor.( si ma refer aici din toate punctele de vedere tinand cont de alti factori externi precum "vremea" ) Sibiul are un potential mai bun decat participantii inscrisi la aceasta prima editie dar se pare ca din alte motive nu au putut fi prezenti. GLL la cat mai multe si multa bafta in continuare!! |
Quote:
Restu` e CanCan! :paper: |
sigur domnu sharky. cu mare placere. eu vineri imi iau vacanta si o sa fiu tot pe la sibiu. facem sedinta foto, nici o problema ;). povestim. merci!
|
Quote:
Vorbim cand vi ;) Bafta la SM si cu examenele daca ai ... :)) Restu e CanCan! :paper: |
la SM pana la urma ne-am hotarat sa nu mai mergem pt ca am discutat cu mitza si nu prea avem timp sa ne organizam un stand ca lumea, nu cred ca se mai fac inscrieri si in plus, e drumul destul de rau pana acolo si nah....sti cat sunt de joase masinile noastre. Cred ca totusi dam o fuga pana la bucuresti sa aruncam cu privirea. poate facem o gasca daca sunt doritori si de la voi si mergem acolo sa le facem putin show ;).
LE: eh, si stai linistit cu sedinta aia foto. placerea e de partea mea :) |
Quote:
Oricum o sa vb cand vi ;) :D Restu` e CanCan! :paper: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:27. |
- Copyright 2026 4Tuning