![]() |
Re: Tuning & Sound Party - Bucuresti REAL Berceni - iulie!!!
Si ca sa concluzionam concluzia :lol:
Muzica e strict pentru competitii, adica special sa o vada lumea sa dau brrrr sa scot scoru si sa fac show in timpul evenimentului si dupa terminarea lui sa-l dau jos... Daca ar fi fost pentru mine zi de zi mai mult de 500 w rms nu asi fi bagat in masina, nu cred ca baietii de la spl da brrr in trafic sa se uite x si z la ei cand stau linistiti la semafor... Multumesc;) |
AYG faci valuri prea mari fara rost...
|
Si tu din nou comentezi ceea ce nu trebuie, iar te bagi ca musca in lapte... dar dupa cum observ asta e caracterul tau...;)
|
Mai baieti, aveti careva impresia ca amanarea asta este intentionata sau cu vreun scop ascuns?? Sper ca nu...
Si week-endul trecut se anunta vreme bunicica, cu foarte slabe sanse de ploaie. La Real a fost eveniment cu bani, parcare platita, garduri inchiriate, etc... Costuri mari. Din cauza vremii nu a fost lume cat ne asteptam, asa ca organizatorul a iesit in paguba. La Berceni e altfel, este eveniment gratuit, fara costuri prea mari. Putem sa-l facem si pe ninsoare si pe furtuna, nu pierdem bani, corect? Dar pierdem la capitolul imagine si reputatie - ia uite ma, astia de la 4Tuning m-au chemat sa stau in ploaie, ce bulangii! Mai aveti putintica rabdare, totul va fi ok si se rezolva. |
mie ca spectator unu imi vine sa nu mai vin la nimik sincer dar ADN nu ne lasa sa facem asta pt ca ne-a intrat adanc dar io zic sa va mai ganditi asta e 3 oara parca la acest eveniment:|:shock:
|
Pffff............... iar se amana ..... de-abia asteptam evenimentul asta de la berceni ...... e aproape de mine ..... si nu cred ca o sa ploua mult ( in caz ca o sa ploua) anu' trecut am fost la baneasa si a plouat ceva dar spectatori au fost cu umbrele cu pelerine , am stat in ploaie ... a fost frumos ! Acum totul depinde de organizatori ! Macar o data ceva cand este programat....
SA FIE SHOW LA BERCENI ! |
parerea mea ca nu trebuie amanat din nou! lumea sunt sigur ca o sa vina,doar n'o ploua torential! e show auto nu-i campionatul de plaja!!:D
|
Nu e chiar usor sa ti un DJ cu instrumentele in ploaie si pe cei de la audio cu geamurile si usile inchise zgribuliti in interiorul masinilor.... ploaia e ploaie nu poti face eveniment in aer liber cand ploua...
|
Bine ca s-a aminat , eu nu putem sa ajung pe 17-18 iulie :lol::lol::lol:
|
la real nu a fost lume inauntru(20 lei intrarea) dar afara era destula
|
Pana la urma se mai organizeaza ceva pe 17-18 iulie?
|
Quote:
|
Deci ,,salonul'' de sapt asta se amana din cauza vremii ??
Intreb pt ca ma tot uit la vreme si nu sunt semne de ploaie pt weekend... |
Se mai tine sau nu??? Hondarul ar trebui sa ne lamureasca!:D
|
ce vreme urata 40 grade trebuia amanat evenimentul.Foarte buna alegere
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning