![]() |
re: Aţi murit ? Ce s-a intamplat cu lumea curselor ?
Quote:
asa cum mai vezi pe logan pachet M si capace la roti , asa bine poti vedea si pe bmw scris M-power si are 1.8 , care si el la randu` lui iti poate taia "fata" la fel de usor. |
nu am fost punctual ci general!
|
Blazeyblaze, bine zici. Daca as putea face o recomandare pustilor dp 4tuning aia cred ca ar fi sa'ti urmareasca 1 saptamana posturile. Un fel de "scoala cu blazeyblaze"...cred ca ar prinde bine multora.
Ai dreptate...mai e un aspect...intrun fel privesti lucrurile cand esti mic si vrei "acolo"...si altfel le privesti cand esti ajuns "acolo"...cand esti mic toate par mai altfel...mult mai frumoase decat cum is defapt. |
Quote:
|
Tu ce sala de clasa cauti?Trebuia sa dai "quote" de 1 pagina ca sa spui o propozitie pe cat de imbecila pe atat de inutila?
Intrebarea pusa in thread e de un retorism evident. De parca nu stie cam toata lumea de ce s-a smantanit atmosfera. Acum 7-8 mentalitatea era mult mai sanatoasa, invidiile mai mici, bunul simt mai frecvent indiferent de "troaca" pe care o conducea fiecare mai mult sau mai putin ,si mult mai putini reisari wannabe . Cu timpul prioritatile multora de atunci s-au schimbat, pentru ca varsta isi pune amprenta, cand stai de dimineata pana noaptea la birou parca nu mai ai aplombul vremurilor cand ardeam benzina pana dimineata , ziua dormeam si seara rupeam cluburile. Motive sunt nenumarate insa simtul civic si bunul simt sunt verigile slabe cred eu. |
Propun multe masini si multa lume vineri seara in orice locatie din bucuresti.........
|
exact tipul de atitudine de cacat care ne-a adus aici :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
totusi, eu nu cred ca ai vrut sa spui asta, ci doar ca te-ai exprimat gresit... sper sa si fie asa... |
Quote:
|
Quote:
...si exact cum ziceai mai sus..."uite d'asta!" |
1. Nu ai ce cauta la curse cu o masina Stock!
2.daca vi la curse Te dai! Nu se plictiseste lumea asta doar sa se uite? 3.daca ai trecut prin lumea curselor macar 3 ani, nu scrii prostii pe forum gen: -am fost pe kisselef aseara ora 23 si m-am dat! - curse ilegale la garsalesti, etc 4.daca ai chef de distractie si nu ai cu ce, dute la kart,fa o scoala de pilotaj, bagate la eforturi ca sa iti ridici nivelul masinii. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning