Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - FED express (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/194096-machete-lucru-fed-express.html)

2010 05-09-10 21:47

Re: Machete in lucru - FED express

Pana la craciun sper sa fie gras porcu..
Felicitari pentru munca depusa man, sunt sigur ca va iesi ceva frumos de pe mana ta:!:

FED express 06-09-10 15:44

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3636858)
Pana la craciun sper sa fie gras porcu..
Felicitari pentru munca depusa man, sunt sigur ca va iesi ceva frumos de pe mana ta:!:

Mersi mersi, sper sa-l gat mai repede de Craciun:-) azi am taiat locurile de faruri de ceata din bara si le-am astupat pe cele din caroserie. Mai trebe otara de chit pe bara si incet incet avansez.

edinho_realmadrid 08-09-10 15:23

Super tare frateee !!! Culoarea e marfa rau, jantele le schimbi sau le lasi tot pe alea? Bafta si sa nu te grabesti ca stii tu (se strica treaba) !!!

P.S. am uitat de ceva , merci pentru aia :D

bobo-wow 08-09-10 15:47

Cand tai porcul ?

arctix 08-09-10 15:52

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3621320)
Mersi fra Costi ...intre timp ca ocupatie de duminica m-am apucat de mochetat 850-ul
uite pozeleee!!! poate va intrebati ce era cu hartia aia....am facut niste sabloane, sa fiu sigur ca nu gresec apoi si va zic ca imi place mult sa pun mocheta acum si o sa mai pun pe ceva machete.imi place mult:!::woowoo::yikes:

ti-a iesit bine, si eu folosesc sabloane la mochetare

FED express 08-09-10 17:20

Quote:

Originally Posted by edinho_realmadrid (Post 3643601)
Super tare frateee !!! Culoarea e marfa rau, jantele le schimbi sau le lasi tot pe alea? Bafta si sa nu te grabesti ca stii tu (se strica treaba) !!!

P.S. am uitat de ceva , merci pentru aia :D

care jante mah??? io ce tot am scris..NU AM NICI JANTE NICI CAUCIUCURI!!!:punch::evil: si im trebe de 1/18 cu prindere maisto, sa se potriveasca si ptr porsche bine ar fi, sper sa imi dea cineva ca ma tot milogesc. MErsii:!:
si stai linistit:lol: vorbim noi pe mess.

Quote:

Originally Posted by bobo-wow (Post 3643652)
Cand tai porcul ?

De Craciun man:lol::chainsaw: mai repede nu-i voie:) o sa inceapa si scoala:razz: asa ca o voi lua mai incet cu munca, sper doar sa apuc sa-l vopsesc pana atunci si cu restul incet incet.

Quote:

Originally Posted by arctix (Post 3643663)
ti-a iesit bine, si eu folosesc sabloane la mochetare

mersii, e prima mea mocheta pusa:lol:

edinho_realmadrid 08-09-10 20:32

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3643876)
care jante mah??? io ce tot am scris..NU AM NICI JANTE NICI CAUCIUCURI!!!:punch::evil: si im trebe de 1/18 cu prindere maisto, sa se potriveasca si ptr porsche bine ar fi, sper sa imi dea cineva ca ma tot milogesc. MErsii:!:
si stai linistit:lol: vorbim noi pe mess.

De ce am avut eu impresia ca avea jante? :))

FED express 08-09-10 20:38

Quote:

Originally Posted by edinho_realmadrid (Post 3644314)
De ce am avut eu impresia ca avea jante? :))

habar n-am man...da chiar asa avea nevoie de niste jante:rolleyes2

FED express 24-09-10 20:53

5 Attachment(s)
Apoi sincer nu am stat chiar pe loc, dar timpul nu m-a slabit, asa ca mai pun cate ceva si pe aici:rolleyes2 si tin sa mentionez ca am vopsit definitiv acoperisul micut de la porc si culoarea este o nebunie:!:, a iesit perfect cu tot cu straturi de lac, sunt foarte foarte multumit.
In atelier a mai sosit si un porsche spyder maisto 1/18, incomplet, atat de incomplet incat nici nu va pot zice ce are sice n-are:lol::lol: dar nu va pot zice nici la ce va folosi, dar aveam eu un proiect mai vechi de prin vara care implica un alt porsche spyder, acelasi model, doar ca ala era si mai praf...posibil ca asta sa fie folosit pentru transplant:sad: cine stie...marea mea problema raman rotile...:sad::sad::sad: oricum a inceput scoala asa ca nu ma grabesc cu proiectele, o iau incet si cu rabdare ca nu fuge nimeni dupa mine...cateva poze si daca aveti ceva pareri sa impartasiti cu mine astept:rolleyes2...

bmwh548 24-09-10 22:05

Cauta un polish nu foarte abraziv si polisheaza macheta cand e gata. Are un inceput de coaja de portocala si e pacat, e o nuanta frumoasa.

FED express 24-09-10 22:17

da, era in plan si mi-am notat ca o sa dureze mult pana e gata:!: si va trebui neaparat sa i dau un polish.
Mersi de sfat:!::bunch:

eddycdk 30-09-10 10:59

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3643876)

mai intra pe mess, pe mine, poate te ajut cu niste jante pe 17'' + gume, prindere Maisto

eddycdk 30-09-10 22:04

3 Attachment(s)
uite despre ce e vorba man:

4 bucati de 17'' de la un 350Z 1/18 Maisto, incaltate cu gumele stock
daca te ajuta, ti le dau, daca nu, nu e nicio problema, la mine orice piesa isi gaseste o intrebuintare pana la urma :lol:
let me know ;) si bafta cu scoala :-)

FED express 01-10-10 21:18

Se pare ca in curand porcul va avea picioare:!: Multumiri Eddy!

2010 03-10-10 16:35

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3696399)
Se pare ca in curand porcul va avea picioare:!: Multumiri Eddy!

Fierte...mamaliga si hrean...
Ma bucur ca ai gasit roti man si grabeste si tu treaba la el:!::!::!:

All times are GMT +2. The time now is 15:56.

- Copyright 2026 4Tuning