![]() |
Re: Golan "BRABUS"
Frumoase jante!Ar merita investitia 8)
Ps:Urate sunt husele alea de pe scaune:shock: |
Pastreaza jantele! Sunt de vis! Dau super bine pe masina! Zi-mi si mie de unde ai luat benzile cu leduri, si la ce pret. Mersi! Si spor in continuare :lol:
|
Da-mi si mie un PM cu detalii daca vinzi jantele te rog ;)
|
Eu zic să păstrezi vechile jante!... Arată foarte bine pe maşină...
|
Quote:
Cu ce sunt diferite fara de cele de normal ph1 sa zic asa. |
@Tazmaniak da sunt frumoase...dar destul de scumpe,cat despre huse...sunt acolo sa nu se murdareasca scaunele,chiar nu am dat asa o importanta...posibil pe viitor ...alte scaune :D
@B-99-SAA da arata bine :)...ai PM in legatura cu ledurile :) @SV25MBN momentan nu sunt de vanzare . @GJ 64 GAB le pastrez inca..nu am bani sa le schimb :)))) @quick_silver2 cele de ph1 au bucsa de plastic si in timp ea se uzeaza unde prinde incuietoarea si isi face joc,cele de ph2 sunt de metal si sta usa mai fixa si nu mai vibreaza,zdrangane...s.a.m.d |
nu se aude mai tare cand inchizi portiera ?
|
@Relu_GTT..se aude chiar la fel.:)
|
Imi place cum ai facut la proiectoare..ingenioasa idee..:D
|
haha....:>ai crezut ca scapi de mine?8)na ca te-am gasit si aici:)))
man...cuvintele mele de lauda pt masina ta nu isi mai au rostul...imi stii parerile:) bafta multa si griji de micuta... |
Ti-a iesit foarte bine:Dsi ideea cu proiectoare duble e super si cred ca e si unica :-)aspectul low arata foarte bine pe logan si cred ca arata mai bine jantele pe care le detii deja pe masina.O alta investitie nu cred ca ar fi de folos mai bine cumperi altceva(ex. scaune sau ce consideri folositor si de ajutor).Parerea mea.Succes in continuare si sper sa nu te deranjeje post-ul meu:DStima
|
1 Attachment(s)
Si am gasit si lipsuri in "familia proiectoarelor" ,unul spart si o gaura de pus tigarea in oglinda:-)
banuiesc ce de la pietrele aruncate de celelalte masini:???: |
1 Attachment(s)
Si inca o idee ..
Un VT de la un Basiat de nota 10 multam Mishu |
Frumos VT.ul!!
Acum pune si in aplicare:)) Pica f.bn modelul asta de jante am mai vazut pe un golan. |
Quote:
pfff....imi pare rau ca nu reusim sa ne dam nici la sibiu:sad: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:03. |
- Copyright 2026 4Tuning