Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 83 Dac (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/19304-83-dac.html)

mae 08-07-06 07:33

Re: Berlina B-83-DAC

o buna idee. asa o sa intelegem totzi.

o intrebare- ladrum mai lung nu sunt obositoare la ochi culorile alea ????

B-83-DAC 08-07-06 13:39

sunt placute, ar fi fost problema daca erau cadranele ale,cred. Oricum tot ce pot sa zic e ca ele par cadrane normale, adica nu dau senzatia de ceva interesant pana nu le aprinzi.

mae 09-07-06 10:19

orcum arata misto si nu e taranism. adica au clasa cand sunt aprinse.

danutSZY 11-07-06 15:53

Quote:

Originally Posted by SirNenea
despre ce neoane e vb ca eu nu am vazut nici un neon
aia ce ai vazut u in prima pagina cred ca e o refexie a soarelui :) daca cumva la aia te referi

ma refeream la neoanele de la pod pedalier din dreapta.....eu asa cred si vad ca sunt neoane

B-83-DAC 11-07-06 21:19

Cred ca nu mai are rost sa ma repet ca pana la urma nu exista nici un neon in masina mea si nu cred ca va fi vreodata. Daca e sa fie lumina in interior va fi cu siguranta LED si nu neon.
Revenind la masina mea operatiunea de azi a decurs foarte bine si imi place foarte mult cum s-a retusat masina. Singura rugina care nu am reusit sa o scot e la imbinarile de tabla in stalp fata care vor fi pana la urma scoase la urmatoarea vopsitorie...care se pare ca va fi cat de curand posibil in limita banilor. Motivul pentru care se va incerca cat mai repede este ca planuiesc ceva frumos la vopsitorie. Maine spalere 2-3 poze si joi la drum spre Zalau.Asa ca cine vrea sa ne vedem prin imprejurimi sa zica :))
Era sa uit acum nu mai sunt goale usile am si eu o porcarie de scula muzicala asa ca nu am de gand sa pun nimic despre asta ca nu merita dezbatuta :D

claudiu lucian 11-07-06 21:47

mishto cadranele, felicitari, esti primul care si-a pus asa ceva p dacie ;)

ce nu imi place...jantele, inceark sa pui si u ceva mai mare si...mai frumos ;)

B-83-DAC 11-07-06 21:55

claudiu_lucian eu am alte planurti cu rotile.Vreau sa cumpar cauciuc cu talon mai mic,continuarea o deduci tu :D

danutSZY 11-07-06 22:18

1 Attachment(s)
La Asta Ma Refeream Cand Am Zis De Neoane......sunt Neoane Sau Leduri Nu Stiu Dar Lumina Albastra Este......eu Asa O Vad....am Dreptate Sau Nu??????

B-69-TAU 11-07-06 23:24

Quote:

Originally Posted by danutSZY
La Asta Ma Refeream Cand Am Zis De Neoane......sunt Neoane Sau Leduri Nu Stiu Dar Lumina Albastra Este......eu Asa O Vad....am Dreptate Sau Nu??????

lumina aia care o vezi tu acolo este reflectata din soare! el fiind albastru se reflecta culoarea presului!
sa pui si tu o poza doua cu masina vopsita ca am auzit lucruri mari cu masina!
a iesit misto? cred ca da
bafta dac-ule....

B-83-DAC 12-07-06 14:24

cu parere de rau dar din moment ce eu in cateva ore plec nu am reusit sa mai fac poze cu masina. O sa fac poze de pe drumuri :D oricum astept cu nerabdare intalnirea si din cate stiu eu TAU-le se pare ca nu o sa vad masina ta cand iese ca o sa fiu plecat asa ca poate fac si eu posibila o intrare pe net de acolo sa vad poze cu TAUrasul. Ne auzim peste cateva zile cand ma intorc asa ca spor la tunarit

sil4tuning 13-07-06 17:08

b 83 Dac Este In Zalau Si Are Nevoie Urgenta De Un Sediu Remat Sau Ceva In Genu De Unde Poate Procura Repede Piese Pt Dacie 1310
Sunati Urgent La 0723 314 385 Sau Mesaj ! Pls !

valib 13-07-06 18:03

DAC a gasit un nene care e mecanic, are magazin de piese auto.
acum repara masina.
totul e OK!
multumeste tuturor care au incercat sa dea o mana de ajutor intr-un fel sau altul!

B-83-DAC 14-07-06 15:49

Multumesc tuturor celor care m-au ajutat chiar si cu cel mai mic lucru. Am reusit sa fac masina in speta sa indrept ce era de indreptat dar nu am reuist sa o vopsesc.S-a muncit la masina pana azi la 13.
Marele ghinion e ca se pare ca pana la urma va trebui sa mai vin in Zalau pentru ca cel care a lovit DACu' furase masina si era si fara carnet si beat. Asta este asa mi-a fost norocul ramane sa vad ce fac si cand vin ca pana la urma nu cred ca scap pana nu vorbesc si cu criminalistii si procuratura. O sa va pun cand ajung poze cu masina sifinata si dupa reparatii.

sil4tuning 14-07-06 15:55

bine ca ai rezolvat-o coi.....mai cam speriat un pic :) tre sa recunosc cand ai sunat....:)

B-83-DAC 14-07-06 16:05

pai iti dai seama ca eram disperat cand am vazut-o in ce hal era de stramba si nu am avut cum sa ma uit sub ea iti dai seama ca eram vai de capul meu.Marele noroc e ca traiesdte nevasta-mea pentru ca daca ala lovea masina de langa mine mai tare o strivea intre usi ,iar daca ma lovea pe mine in plin striveam un copil intre masina mea si zid.Alt noroc e ca aveam rezervorul plin ochi si nu m-a lovit sa mi-l sparga .Oricum toate bune si frumoase ramane as rezolv ce fac cu porcaria asta de birocratie de la noi.

All times are GMT +2. The time now is 06:15.

- Copyright 2026 4Tuning