![]() |
Re: Tokyo Drift
Asta ii o prostie...mai bine aduce ceva film la care nu merg mai mult de 10 pers decat sa aduca Tokyo Drift??....infine treaba lor....totusi ce vreau sa dovedeacsa cu asta...adik k il aduce in oct...pana atunci mai sunt cateva luni bune!!!:)
|
bine amu ce vrei de la ei...pt ei profitu ii la filme siropoase unde itzi duci femeia :D nuh?!
|
Quote:
|
is prea multe de daka...dak asa si dak asa...faza ii k is cam fraieri la faza asta da mnoah...
|
am intrebat ieri la casa d bilete:"Nu va suparatzi,nu shtitzi knd ruleaza Tokyo Drift???"...shi c mi-o rasp:"Nu am idee"....dupaia...varumeu face catre aia care vinde popcorn dacol:"Nu shtitzi knd o sa apara shi tokyo drift la lotus?"....rasp aia:"Cam prin septembrie"....da...f tare...cineva zicea aici k o intrebat shi apare in octombrie...deci...nu shtia ala care vinde bilete shi shtia fata care vinde popcorn...:lol:
|
hahahaha...asta ii buna rau :)) da poate zicea si aia la vrajeala....sau nush orikum ii seaka treaba...
|
trebuia sa-l intrebi si pe ala care rupe biletele...:):)poate ala iti zicea k apare in noiembrie...:);)
|
dak ma intrebai pe mine itzi ziceam k apare la mine akas pe dvd 30.000 biletu :D maine se difuzeaza :D
|
Is curios sa vad dak il baga vinerea asta....sincer m-as duce sa-l vad....
|
dute...da 100.000 k sa te pliktiseshti :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning