![]() |
Re: Execut vopsitorie tinichigerie auto
up!!!
|
Re: Magazin pentru vopsitorie, tinichigerie auto
Hey, cunosc eu un laborator in targul AUTOVIT, sunt 2 pusti acolo care va pot ajuta cu orice informatie si materiale ieftine de calitate : creioane de retus pe cod de culoare orice masina facute pe loc ( nu FIXITPRO sau prostii de genul), spray uri la culoare, vopsele pt vopsire integrala a masinii. Sunt GENIALI, mi am
facut un spray si m au invatat sa l folosesc astfel incat sa nu se vada diferenta de culoare. Astia sunt : http://laboratorvopseaauto.ro/, 0724278378 |
tu incerci sa iti faci reclama pe topicul meu?
rog un admin sa stearga posrul de mai sus |
ROG UN ADMIN SA STEARGA POSTUL DE MAI SUS
|
up!!!!!!!!!!
|
7 Attachment(s)
Buna ziua, as vrea sa imi faceti si mie un pret.Mai jos o sa postez niste fotografii.In principiu partile care necesita reparatie sunt, portbagajul, toata partea stanga(este zgariata cu cheia) si aripa dreapta spate(lovita in parcare)
Astept raspuns! |
Quote:
|
Salut,
BMW e36 coupe, tinichigerie - puncte rugina pe ici pe colo, plus usa dreapta lovita in parcare , vopsitorie - toata masina. Zi-mi si mie un pret estimativ. Ms mult, |
sal numarul meu de telefon este 0786542596 suna.ma si vb
|
Salut,
Vreau si eu un pret pentru vopsit bara fata la o Toyota Celica. Masina are vopsea custom. O nuanta inchisa de albastru. Faci analiza de nuanta sau e ochiometrica treaba cu palete de culori/nuante? Mersi. |
vopsitorie auto moto
|
2 Attachment(s)
salut, un pret pentru vopsit si indreptat aripa si lipit coltul la bara (am partea lipsa) cat ma costa? Aripa e indoita ,am incercat sa subliniez ca de cat sa iti dai seama.ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning