Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Acceleratie Suceava 25.06.2006 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/19012-acceleratie-suceava-25-06-2006-a.html)

maf 26-06-06 14:33

Re: Acceleratie Suceava 25.06.2006

ma, acum toti va dati in cap unu la altu, ce a fost a fost, hotul neprins e negustor cinstit, asa k terminati cu cearta, lasati-va masinile sa vorbeasca in locul vostru......... parerea mea, ...........

SFW 26-06-06 14:40

Quote:

Originally Posted by maf
ma, acum toti va dati in cap unu la altu, ce a fost a fost, hotul neprins e negustor cinstit, asa k terminati cu cearta, lasati-va masinile sa vorbeasca in locul vostru......... parerea mea, ...........

Daca te refereai si la mine ... vezi ca eu nu am zis de renault ca a trisat ... si nu cred ca a zis nimeni ... asa ca ...

Daca e vorba de opelul ala ... in caz ca a avut al motor ... nu e chiar neprins ... si ar trebui ca la o urmatoare sa fie verificat ... si daca e asa ... sa ii fie interzis sa mai participe de acum ...

TND--TEAM 26-06-06 15:09

cursa a iesit de nota 10+ vreamea a tinut cu noi iar finalul a fost incendiar :)

bogdan_kwx 26-06-06 15:30

deci nu au mai fost TDI-urile la putere in bloc?

BYG'u 26-06-06 16:29

am si eu o intrebare , vad poza aia cu Golful GTI negru la liniuta cu octavia 2 RS , sper k a castigat GTI , nu ? :)))) , avea DSG GTi-ul ????

semecristian 26-06-06 16:38

Quote:

Originally Posted by BYG'u
am si eu o intrebare , vad poza aia cu Golful GTI negru la liniuta cu octavia 2 RS , sper k a castigat GTI , nu ? :)))) , avea DSG GTi-ul ????

Asa am inteles ca ar fi echipat cu DSG GTI-ul ala . Si da, GTI a gastigat;)

Andr3i 26-06-06 16:55

Quote:

Originally Posted by golf4tunat
Chiar acuma ma uitam pe filmele cu playurile de pe 28 luna trecuta si radeam de unul singur , vectra care acum se dadea la 90 cai pe 28 era in mare putere la grupa de 150 :D ... in toata ardoarea voastra de a fura o grupa pentru Suceava ati gasit vad solutia perfecta :) ... Cred ca e vb si de orgoliu pentru ca altfel nu imi explic cum atunci ati nimerit grupa buna pentru aceasta controversata masina si acum ati uitat ca omul are motor de 150 cai ...

Aham... frumos! Si nu stiam cum draq grupa era pana la 110CP si vectra aia tot se ducea de sparge... Data viitoare ma inscriu si eu la A1, daca toti facem asa? Nu inteleg de ce toata lumea incearca sa fure la grupe... :???:

Heparu_Boy 26-06-06 19:53

quote 8.Multe multumiri organizatorilor si baietilor din Crazy Drivers:Stefan,Fritz,Heparu ( nu am nimic cu tine si imi place f mult A3-ul tau:insa as vrea sa ne intelegem o data cu incadrarea asta in grupe dupa baza de plecare ,nu dupa ceea ce se obtine in urma muncii fiecaruia ),Killer_B,etc...

Pai eu am spus tot timpul ne luam dupa certificat ... ce se considera in plus ... fata de certificat ... este benificiul aluaia cu masina bravo lui .... a reusit sa faca ce a vrut ... a ridicat caii cum stie el nu ii nimic rau ... eu nu m-am mai alarmat ca prima data ... pentru ca mi-am dat seama unde am gresit si nici nu ash avea asha de multe vise de la masina eu un 1.8T STOCK ... deci nimic mai mult ... ca o sa urmeze asta ii altceva ....

Minzu nu stiu cine eshti ... deci nu iti raspund etc

PS ma enerveaza aia care zic ca nu o facut nimic si ei defapt au ... modif +++ !!!
Din punctul meu de vedere ... Domnul cu vectra argintie ... bravo lui ... a fost pilot de curse de cand era mic are ca pasiune asta ... si este foarte bagat cu capu in motor ... prima data cand voi spuneti ca a fost la categoria D a fost pentru ca avea motorul de schimb ... ala de sfi ... acuma din cate stiu si l-a adus pe ala de la bucureshti de 90 de cai modif ... na cam asta stiu eu ... si numai ii spuneti baiatul ca are copii cam ca noi ... respectatil un pic aviz amatorilor si cel care o fost cu faza ne pupati pe buletin ...

semecristian 26-06-06 20:05

Quote:

Originally Posted by Andr3i
Aham... frumos! Si nu stiam cum draq grupa era pana la 110CP si vectra aia tot se ducea de sparge... Data viitoare ma inscriu si eu la A1, daca toti facem asa? Nu inteleg de ce toata lumea incearca sa fure la grupe... :???:

Poate era important pt om sa se vada invingator pe hartie. Banuiesc....:rolleyes2 Oricum, adevaratii invingatori de pe 25 iunie ii cunoastem cu totii: toti racerii care au participat de placere, pe 4 sau 2 roti, ca au castigat sau au pierdut sunt sigur ca au trait clipe frumoase mai toata ziua.

semecristian 26-06-06 20:26

Quote:

Originally Posted by semecristian
Poate era important pt om sa se vada invingator pe hartie. Banuiesc....:rolleyes2

Asta DACA s-a trisat. In talon (pe care l-am verificat de altfel) scria 66kW adik 88CP, asa am facut inscrierea. Nu am deschis capota, ca altfel ar fi trebuit sa deschid la toti, si incepeau cursele abia pe la 2-3 .. :) Lasa, a fost bine, data viitoare voi fi mai vigilent la inscrieri .

Andr3i 26-06-06 22:55

Quote:

Asta DACA s-a trisat. In talon (pe care l-am verificat de altfel) scria 66kW adik 88CP, asa am facut inscrierea. Nu am deschis capota, ca altfel ar fi trebuit sa deschid la toti, si incepeau cursele abia pe la 2-3 .. :) Lasa, a fost bine, data viitoare voi fi mai vigilent la inscrieri .

Pai cu verificarea mai slab, ca eu de exemplu doar am fost intrebat cati cai am... puteam sa zic cati vroiam eu, puteam sa declar ca am un 206, de 1.1i de 60CP si castigam garantat :D

maf 26-06-06 23:25

da, dar park te simti mai bine k ai zis adevaru si ai concurat contra altii cu masini tari k ale tale sau mai tari, ziceai k e mai slaba nu avea nici un farmec sa concurezi, nu crezi? PS: nice car :D

semecristian 26-06-06 23:41

Quote:

Originally Posted by Andr3i
Pai cu verificarea mai slab, ca eu de exemplu doar am fost intrebat cati cai am... puteam sa zic cati vroiam eu, puteam sa declar ca am un 206, de 1.1i de 60CP si castigam garantat :D

Da, DAR eu la inscriere am verificat toate taloanele, si conform talonului ma asiguram ca datele de pe fisa corespundeau.:twisted::) Era cam funny, parca eram politist: "Permisul si talonul va rog " :lol:

SFW 27-06-06 00:51

Quote:

Da, DAR eu la inscriere am verificat toate taloanele, si conform talonului ma asiguram ca datele de pe fisa corespundeau.:twisted::) Era cam funny, parca eram politist: "Permisul si talonul va rog " :lol:

Mie nu mi-a cerut nimeni certificatul ... doar am fost intrebat de 3 ori daca sigur am cai spun :lol: Oricum ... la alta grupa mai sus nu aveam unde sa ma duc ... asa ca, cred ca de asta nu am fost "legitimat" :lol: :lol: :lol:

Mr.Za! 27-06-06 04:09

salutare baietii. Eu am participat la mult criticata grupa A. am citit undeva mai sus , intr-un post , k meseriasul cu capu-n capota de la 3 ani jumate si pilot de curse de la 7 pe deasupra , avea pe masina echipat motorul de 90 cp "modificat" . Tzin sa precizez urmatoarele :
Dupa terminarea grupei A , m-am dus la capatul pistei unde am oprit repectivul participant si l-am rugat sa ridice capota . Nu a spus de cat ca are modificari la chiuloasa si ca blocul motor e cel original ( tot respectu k macar a oprit , dupa ce ca inaintea cursei , timp de 10 minute , m-a pistonat la cap daca masina mea are modificari , in fine). la cateva minute dupa am ajuns la start unde de fata cu organizatorii am cerut sa se ridice capota la masina respectiva . Organizatorul care era defatza a intors lejer spatele si si-a vazut de treaba . s-a ridicat capota si .. surpriza .. scris cu litere mari si rosii "SFI" .ooo .. Faptul a fost consumat cu toate ca daca organizatorul ar fi vazut si ar fi eliminat concurentul , alta ar fi fost soarta grupei respective .
Partea cea mai enervanta a venit in momentul premierii cand nea Titi Aureanu asta a spus cu minunata lui guritza ($%$#@ %@ #%#$@@) ca are nu numai motorul cat si evacuarea de opel calibra .
In concluzie , spuneti ce vreti .. hotu neprins , negustor cinstit etc , dar macar va rog insistent sa nu aveti tupeul si indrazneala sa spuneti ca aceea masina isi avea locul la grupa respectiva .
Felicitari tutror membrilor Esquadra Loca . multumiri tuturor celor care au sustinut-o , si multa sanatate la neamuri si familii la cei care au huiduit-o ( ca multi au mai fost).

Peace

All times are GMT +2. The time now is 05:54.

- Copyright 2026 4Tuning