![]() |
Re: E 30
am vazut si eu azi MSK-u, a iesit f bine, felicitari lui Maroo.
singurul lucru care nu imi place la masina este bara spate (nu se potriveste cu linia masini) bafta in continuare !! |
da frate ... dar am postat si zilele trecute : CINE ma ajuta si pe mine cu o bara spate originala , modelu` pentru stopuri late??
ca daca avea bara originala punea o fusta spate rieger si se continua cu linia masinii.... |
tare!! sa o stapanesti pe sosele sanatos!!
|
Quote:
P.S. Dute si cauta ca o sa gasesti. eu am intrebat de o bara de fata pentru e30 din 89 si mi-au zi ca, costa 250lei( SH) |
Asa te vreau Alex si pe tine si pe Maro :))
|
felicitari maroo am vazut ursu si pragurile :)) .... eu zic ca o sa dea bine pe masina cu bara spate...poate cand ajung pe la garaj ii zic lu silviu sa facem o poza ca si asa se crede papparati sa o punem aici
|
Alex nu mai aea e rabdare sa vad masina...am vazut-o acum 2 zile...marfa rau....bv voua...marfa....
|
blondule masina e acasa...azi am fost cu maroo sa o ia ...
e parcata chiar la sosea.. spre OMV :):) |
marfa sa mor.....abia astept sa ma plimbe maro:)))
|
1 Attachment(s)
si o poza cu inceputul :) o poza mai veche...
|
Salut!Am vazut si eu ieri ursul!A iesit beton!Cu praguri si poate un alt eleron o sa arate demential!Culoarea e super!Bafta in continuare!
P.s. De teava vorbim daca o sa o mai ai! |
6 Attachment(s)
poze noi...
si alte poze, una cu numarul,marca si motorizarea masinii :) :) si alta poza ,ursul si masina lui Vecinu` :) |
Foarte frumos.. No Comment....
|
Motorizare stock poate!Oricum a iesit tare fain!E fain contrastul alb negru!
|
contrastul dintre cei 2 ursi ?:):)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning