![]() |
Re: E36 - Nu inca o PISICA!!!
Quote:
:paper: |
trusca : Multumesc!
luci4n_vl : 10x ,sper sa il pun si pe ala :D le fac incet incet :) e36adigolan : Multumesc! Astazi am scos masina, mai am cateva retusuri de facut dar estetic este aproape gata, mai trebe polish peste o saptamana! Nu am cum sa pun pozele acum ca nu am cablu de date! Dar o sa le pun maine! A iesit deja pe strazi! Restu` e CanCan! :paper: |
Shobix poate le pui u pe alea de le`ai facut mai devreme :D
Multam! :)) :paper: |
5 Attachment(s)
by me:
|
Tiplaaaaa c**, tzipla ;) bravo, s'o stapanesti sanatos si fara zgarieturi si alte cele.
Ai facut o alegere buna, punand faruri d'alea, asa cum si cu proiectoarele......sa fie mai altfel, nu ca toate cele ;) Te'astept maine pe la garaj. |
dragutzica...se putea si mai frumos :X:))))
|
Quote:
Sunt foarte fericit ca a iesit bine! Sper sa nu mai dureze exagerat de mult pana o termin complet dar momentan am un buget de matur cu el :)) Maine sa vedem la cat termin cu muzica si o sa dau si pe la tine ca vreau sa vad cat costa ceva la tine pe catalog :D Restu` e CanCan :paper: |
Quote:
Cu toate ca eu sunt multumit si asa :D :paper: |
glumeam sharkete...arata tzipla masina...mai ales farurile aleaaa......
|
Multumesc trafy!Stiam ca glumesti;) si eu tot in gluma ti-am raspuns :D ca mie unu imi place... parerile sunt impartite pana la urma! :D
Stai u linisit ca sunt o gramada care o sa fie contra la ceva! Eu am facut`o pentru mine! :D si sunt mandru :D Restu` e CanCan :paper: |
pff, nam cuvinte bro, pana sa vad pisica ta nu imi placea cumd a culoarea asta pe pisicute... e o pisica cu ff bun gust si rafinata, arata bine rau cu plafonu negru, bafta la modificari si ai grija de ea(si ea de tine) toate cele bune !!
|
Cuvintele nu mai au Rost. O poza face cat o mie de Cuvinte.Stiu cum arata masina si cat te-ai zbatut sa o cumperi....cat te-am mai tachinat si eu....de nu mai puteai dormi noaptea:))...Ai spus Ceva si te-ai tinut de cuvant si ai realizat un proiect cu mult Bun simt.Cand pui suflet in ceva ,acel ceva prinde Viata chiar daca e poate ceva ce nu are o inima sa ii bata (asta are ---ii bate sub capota).Ti-as mai scrie vreo 2 pagini ,si asta din inima si din respect pentru cineva care face orice pentru a realiza un proiect.
Respect. |
tot respectul!parca e alta masina.parca e abia iesita de pe portile fabricii!felicitari!!
|
A iesit foarte bine. Jantele raman sau le schimbi pe vitor?
|
9 Attachment(s)
.............
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:01. |
- Copyright 2026 4Tuning