![]() |
Re: E36 Meeting & Drive - 12 Iunie
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ce tare n-am fost anuntat de nimeni.... daca stiam veneam si eu ... :(
|
1 Attachment(s)
Din cate am inteles, vor urma in curand pozele oficiale.
Pana atunci, am sa-l citez pe Griffo "un mic teaser" ;) |
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/9VkjqgiGcdw&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/9VkjqgiGcdw&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
|
frumos.. cate masini au fost ?
|
pfff, prea frumos:( pacat ca am ratat:( abia ast sa vina anu viitor ....:D
|
nu stiu de ce sa asteptam pana la anul, poate ar fi interesant un meeting la iarna, 15-20 de tractiuni spate cred ca ar face spectacol :twisted: poate e36 merita 2 meetinguri pe an,nu trebuie sa fie in turma cu restu :))
|
ar fi ceva, oricum e36 merita mai mult ca toate:X:X:X sunt pro ideea asta:D
|
Quote:
|
Sincer la lucrul asta eu unu m-am gandit insa va spun sincer ca am ajuns la concluzia ca ce e mult strica si pentru asta va dau 2 argumente care MOMENTAN ma face sa nu fac al 2-lea meeting in iarna.
Unu la mana in miezul iernii iti vor venii foarte putine masini din cauza vremii. Pentru ca si acum in vara sunt sigur ca ar fi venit mult mai multe masini daca nu erau 36 de grade afara. In plus nu stiu cate pisici fac fata unui meeting in "conditii extreme" sa nu uitam ca la asta au bubuit din pacate 2 radiatoare. Iar doi la mana imi place sa merg pe principiu "mai rarut ca-i mai dragut" decat sa devina ceva banal si comun. Uitat-va cum erau evenimentele 4tuning acum 4 ani cu cat entuziasm asteptam un 4tuning days si cum este acum! Exact lucrul asta doresc sa il evit. Repet sunt lucuri care MOMENTAN ma fac sa am retineri in legatura cu evenimente in afara verii dar asta nu inseamna ca e ceva batut in cuie! |
da,ai dreptate dar trebuie sa existe o posibilitate, trebuie numai sa o gandim bine si sigur ajungem la o concluzie.
|
Tocmai de aceea am zis momentan trebuie sa ne gandim la acea solutie! E normal ca si noi sa ne dorim sa putem reliza astfel de evenimente mai des si sa iasa bine dar ti-am explicat motivele care momentan ne retin!
|
As fi PRO pt. un al 2 lea E36 meeting ! :D
Da, am inteleles temerile de mai sus pt. care nu se avanta nimeni .. insa totusi .. parca - parca ar mai merge, insa nu in iarna, in nici un caz. Poate undeva in septembrie, cand vremea e numai buna .. Ahh .. si inca o chestie .. multi "reclamau" si se plangeau ca nu stiau de eveniment (cu toate ca era de mult thread-ul aici, si nu numai aici) .. Daca se face un mai mare "tam-tam" legat de un eventual al 2 lea E36 meeting, si daca s-ar tine undeva la Sb, de exemplu, cu siguranta s-ar strange 50 pisicute, mai ales ca Sb-ul e situat cam in centrul tarii (sa spun asa), iar in acest fel le-ar fi mult mai usor si celor din N, NW si NE sa vina .. (parerea mea). Orice ar fi, oriunde ar fi, chiar daca am fost acum in 12 iunie, mai vin odata daca se face, si inca odata ! :) Bafta si sa ne vedem cu bine, cat mai multi :) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:16. |
- Copyright 2026 4Tuning