![]() |
Re: Vânzari - Cumparari
scuterele la ce pret?
|
acum depinde...le am de la 15 mil...la 25.....cam asa ceva.... ce scuter si ce model te-ar interesa...apropo majoritatea de 50 cm sunt....
|
VAND:
*Scutere/motscutere cu toate actele necesare ptr inmatriculare -Piaggio (ciao, bravo, grillo, SI) -Garelli -Aprilia -diverse modele -Yamaha -diverse modele -MBK -diverse modele -Honda -diverse modele -Gilera -diverse modele -etc IN GENERAL SUNT DE 49CM *Piese noi/second-hand -aduc si la comanda -in curand o sa aduc si motoare pana in 600 cm inmatriculate RO Mai multe detalii la: YM colanmarius tel 0740337278 0742037675 0745639802 Sediul in Jud Dolj Craiova sau Bailesti |
Cumpar piese de tuning pt Aprilia SR DiTech (motor Aprilia)...
In primul rand m-ar interesa piese pt a mari viteza si acceleratia (are 120 pe bord dar fuge doar max 105 :P). Mai precis, bujie racing (de exemplu Denso pe scooter-attack), toba sport/racing, variator, filtru aer (are rost pe injectie directa?), etc... |
sorry dar piese tunning nu aduc.....nu prea se gasesc....
|
rosky lace preti aduci Piaggio -NRG mc2 sau mc3 ?
|
de curand mi sa pus pata pe motoare si sa vrea sa va intreb cu ce sa incep ce sa imi iau ...sau daca aveti ceva de vanzare ?? Ma`r interesa :D
|
piaggio pe la 17 mil....cam asa ceva...
|
dani3lll dupa parerea mea as zice un scuter de 49cm si dupa...advance 8)
|
pe asa ceva stiu sa merg nu e problema am mai mers si nu e nimik deosebit la un scuter de 49 cmc ;)
|
daca u zici....ia ceva de 125....dar nu cred k daca ai mers de 5-6 ori pe un scuter stii sa mergi(parerea mea ...nu te supara) dar cel mai bine cumpara-ti unu de 49 ptr sezonul asta....si la anu iti cumperi de 125 si chiar mai mare....daca te intereseaza vino in targ in Romanesti k am vazut k esti din craiova....sunt acolo in fiecare luni si duminica...
|
ia zimi ce preturi ai la scutere si la 125 si daca ai poze ca ma intereseaza
|
deocamdata nu am poze....dar o sa fac un stie si o sa pun....si preturile la scutere de la 15 milioane in sus....ne descurcam cand vii in targ....:)
|
salut!
am si eu nevoie de un cablu de acceleratie pentru piaggio ciao. urgent!!! multumesc |
se rezolva....il am nou....imi trebuie adresa ta ....iti voi trimite prin posta....colet rambursabil...sau cum ii zice....cu cat imi dai adresa mai rpd ai si cablu mai repede...pretul este de 100.000 lei....
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning