![]() |
imi place eleronu'... aeromax din nfsu (cel mai tare din tot jocul) :lol:
felicitari si la mai mare :wink: |
FELICITARI X-Ray-Eyes,super a iesit masina ce-l putin cand i-am vazut fata am ramas masca :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :shock: :yikes: :yikes: :yikes: ,inca odata FELICITARI !!!
|
Asta numesc eu TUNING adevarat, desavarsit...FELICITARI SI S-O STAPANESTI SANATOS!!!
|
Excelent !!!!!! E cum MULT peste asteptarile mele !!!
sa o folosesti sanatos ! |
marfa..
marfa masina...sper ca intro zi sa ma pot lauda si eu cu asa un kitt de caroserie.....momentan nu am decat un eleron amarat... :oops: ....respect!
|
Ciushca ... ce pot sa zic shi yo .. decat FELICITARI ... sa o plimbi sanatos ... shi la mai multzi calutZi ... arata dementZial ... :D congratZ!!!
|
Frate cand am vazut primele doua poze am crezut ca e din afara dar dupa aia am ramas masca. Ai facut-o super, singura chestie ar fi niste cauciucuri mai groase si ar fi perfecta.
Felicitari, rar am vazut asa ceva pe strazile Romaniei :clap: |
Si testul Dyno nu a deliberat cati cai, ce cuplu si ce viteza maxima are?
|
Cea mai tare Astra. punct
|
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
super. sa o stapanesti sanatos. frumoasa foc si cu gust. nu e incarcata cu tzaranisme. ce beton e masina rosie cu neoane albastre. vorba lui Luca am crezut ca e din afara si faci misto de noi. BRAVOOOOOOooooooooooo |
bai X-Ray.... :shock: :shock: :shock: :shock: :yikes: :yikes: :yikes:
a meritat sa astept(am) sa o vedem in forma finala... e super meseriasha mashinutza... sa-ti traiasca si sa ai grija de ea ca de ochii din cap :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: |
nishte jante pe 17\" ... cu nishte gume mai late ... merg nishte flanshe ca la ursuletZi ... cu partea de sus a rotZilor mai inspre interior :P
|
dupa ce am vazut mashina in realitate va pot spune ca lucrarea merita apreciata shi respektata shi respekt shi pt Andrei.o lucrare intradevar buna.
|
Felicitari ! Probabil cu jantele noi care ziceai ca trebuie sa iti vina o sa fie cu adevarat dementa.
Cheers ! |
Re:
SAD MONSTER......:D
super tare....asteptam pozele puse de gabi pe site.La interior....ai facut ceva modificari???Anyway...felicitari pentru ce ai realizat. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning