Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Opel astra clasic vs logan?? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/18610-opel-astra-clasic-vs-logan.html)

maf 27-01-07 16:01

Re: Opel astra clasic vs logan??

romanii is mai schemeri ;) nemtii is fraieri.....

platon911 27-01-07 16:08

Quote:

Originally Posted by maf (Post 717896)
romanii is mai schemeri ;) nemtii is fraieri.....

da mah asa e, ai dreaq nemti, prosti rau nemtii astia.......:lol: ........nu-s in stare de nimic....masini pl....pey ce mnasini avem noi...Loganuuuuuuuuuuuu....wow ce masina dale-as foc la toate io si cu ink unu de la mine dupa skra,care din pakte posedam fiecare cate un Opel Astra Carvane 2001......masina varza de la nemtii aia fraieri.....:lol:

Mendex 27-01-07 17:13

cum s-a mai spus nu stiu cum puteti compara loganu cu o astra. e ca si cum ai compara romanii cu nemtii

br01tim 02-02-07 17:55

cam fortata comparatia dar.............astra e peste logan la toate capitolele mai putin pretul.dar calitatea costa asa ca daca nu ai bani de astra parca merge si un logan :P

alexutzu07 02-02-07 20:27

Nici nu incape comparatie...intre Logan si Opel...Opelu e de 1000 de ori mai bun decat Loganu...dupa cum am zis..nu ai ce sa compari..ca-l bate la toate:)
La nemti e calitate frate...nu ca la noi...hai ca merge...mai pui ceva colo..mai carpesti ceva dincolo... Dupa cum a zis cineva mai sus..ce arunca cei de la Renault strang...astia de la Dacia....
Fratilor...tb sa ne mai modernizam si noi..sa scapam de conceptele astea vechi...pai ce nemtii vorbesc asa de masinile lor cum vb noi despre dacia...???
hai sa fim seriosi..aia sunt mandrii de ce au:)...pai cred..si eu..dar noi cu dacia...mai putin..cam lasa de dorit.
Sorry pt offtopic...dar sa imi dau si eu cu parerea....ca tot vb si altii de nemti si calilatate...si etc...

sandumrs 03-02-07 01:32

Va salut pe toti. Pentru cei interesati pentru achizitionarea unui Opel Astra Classic ma puteti contacta pe adresa de mail [email protected].

De fapt am un foarte bun prieten pe care-l ajut sa vanda Opel care lucreaza la un dealer din Bucuresti. E super ok tipu si puteti testa masina inainte sa va ganditi la achizitionarea ei.

Astept mesajele voastre pe adresa de mail sus-mentionata.

Cu respect.

platon911 03-02-07 09:28

Quote:

Originally Posted by br01tim (Post 727769)
cam fortata comparatia dar.............astra e peste logan la toate capitolele mai putin pretul.dar calitatea costa asa ca daca nu ai bani de astra parca merge si un logan :P

neah......dak nu ai bani de Astra noua nu-ti iei Logan...iti aduci o Astra la mana a doua din 2001-2002-2003.......si tot va fi de o mie de ori mai buna decat un Logan...............cine isi ia Logan cu banii jos e fraier:-)

PH86MIN 03-02-07 12:42

hai mai platon sa fim seriosi,si sa iei un opel astra la mana a 2 a omorat alergat si cu chilometrajul masluit,si dupa 1 an 2 sa iti dai cu pumnii in cap mai bine.....si dc loganul are motoare vechi??eu am unul d 1.4 si am facut de toate cu el si tine am mers cu a 4-a cu aprox 160 deci...si altceva,golful5 d 1,4 l cati cai putere?? va spun eu,are 75 si mai are si pe deasupra(dak nu ma insel) o masa apropiata d 1200kg iar loganul are 975 deci e clar..asa k sa nu ne mai vaitam k loganul are motoare vechi,si ink ceva,dak as avea sub 10 000 euro mi as lua logan,dak as avea peste 12 000 mi as lua astra,vedeti kre e chestia,totul difera d pret,deci nu le putem compara!!1

platon911 03-02-07 13:45

mey Cosmine apreciez motoarele de la Renault.....si Loganu ar fi o masina buna,dak as stii k e construita bine......adik dak s-ar implik si romanu asta catusi de putin acolo.....pey am gasit site de reclamatii ptr Logan...era la Dacia club park.....pey am ramas mask cate plangeri erau acolo....;-)

dj_remix 03-02-07 14:08

Are astra 100cp la motoru de 1.6 16v da e mai grea ca un logan cu motor de 1.6 90cp si diferenta aceasta de greutate se vede la sprint. Nu va ofticati ca va-ti cumparat masini straine si va face o,,DACIE'' de rusine!!!!!Si a aparut si versiunea de 105cp 1.6 16v pe logan si doar uitativa de curioisi la datele tehnice ,0-100km/h in 10,2sec!!si uitativa si la un passat de 130cp 1.9tdi!!!care se chinuie sa coboare sub 11 sec.Aceste date tehnice sunt date de constructor si sunt obtinute in conditii optime!!!

GABBY_ 03-02-07 14:13

hai sa mancam tot ce ne dau astia pe hartie .de ce nu ar fi pus pe hartie 15 secunde?e logic ca nu isi bat jocul de lucrul pe care il fac si vor sa atraga cati mai multi cumparatori.daca as primii un logan si nou crede-ma ca l-as vinde imediat chiar daca as pierde 1-2 mii euro

dj_remix 03-02-07 14:25

Eu am reusit sa prind 100km/h in 12sec cu logan de 1.6 8v si 90 cp .E normal sa nu prinzi suta in 11.5sec cat a dat constructoru' dar pe aproape tot scoti!!!!
Si asa e la orice maisna!!!
Majoritatea masinilor si mai ales cele germane au motoare puternice dar au si o greutate de peste 1200kg cea ce le fac puturoase!!!!
M-am uitat de curios la noul Jetta cu motor de 1.9tdi si 105cp prinde suta in 11.9!!!pai la banii aia adica cam 14.000 eu cred ca trebuia sa fie mai rapida cel putin sa nu ma fac un logan de rusine!!!

steaua23 03-02-07 14:56

Pai eu ce zic ... cine vrea sa participe la curse sa-si ia logan frate ... ca fuge :O ... cu motorul ala de 1.6 105 cai si 148 cuplu bate orice la clasa ei =))
Cred ca o sa-mi comand si eu asa ceva ... ca e prea adevarta masina

platon911 03-02-07 15:16

Quote:

Originally Posted by dj_remix (Post 729074)
Eu am reusit sa prind 100km/h in 12sec cu logan de 1.6 8v si 90 cp .E normal sa nu prinzi suta in 11.5sec cat a dat constructoru' dar pe aproape tot scoti!!!!
Si asa e la orice maisna!!!
Majoritatea masinilor si mai ales cele germane au motoare puternice dar au si o greutate de peste 1200kg cea ce le fac puturoase!!!!
M-am uitat de curios la noul Jetta cu motor de 1.9tdi si 105cp prinde suta in 11.9!!!pai la banii aia adica cam 14.000 eu cred ca trebuia sa fie mai rapida cel putin sa nu ma fac un logan de rusine!!!

si atunci imi iau o Astra cu motor 2.0i 16V 150CP sau iau una 2.0i 24V turbo si are 205CP.............si terminam balciu....face parte din aceeasi clasa cu Loganu'....

dj_remix 03-02-07 15:40

Eu vam zis nu va ofticati ca ati dat atatia bani pe o masina straina si va face un logan!!!! Stiu ca asta e problema voastra!!
Apropo am vazut si cursa aia intre un logan si un bmw din 79'.Acolo poate a contat si soferu' da cel mai mult motoru bmw-ului care e mai mare........poate
Totusi il sfatuiesc pe proprietarul bmw-ului sa isi duca masina la REMAT ca e coapta si polueaza mediul si consuma doua galeti de combustibil ca tractoarele!!!

All times are GMT +2. The time now is 01:16.

- Copyright 2026 4Tuning