![]() |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi
Quote:
|
Foarte frumos ,incet incet capata forma.
|
Quote:
Va multumesc:-) P.S: intrebare: azi am iesit prima data cu masina dupa ce i-am pus arcurile astea joase pe spate si ma intreb daca nu cumva imi ajung amortizoarele la capat..ca la unele denivelari se comporta cam..violent..ca si cum ar lovi direct in oala de amortizor..asa am avut impresia:rolleyes2 S-a mai intamplat la cineva care a pus arcuri de -60 pe spate si cu amortizoare stock:?: |
f. tare......arata excelent masina
jantele dau bine......sper sa te ocupi si de ele.....:D bafta in continuare..... |
foarte frumoasa masina...capota aia parca nu se impaca cu m technik 1...e doar o parere...sper sa nu deranjeze...bafta in continuare!
|
Quote:
|
Foarte frumos Bogdan, chiar imi place capota cu bad boy si simpla fara fantele alea pentru aerisire, e super emblema cu BMW de pe capota
Bafta in continuare P.S mai treci si la mine pe topic:oops: |
polishhhhhh pe janteeeeee :D:D
super frumoasa masina:D:D |
Quote:
Daca ai vreun pont pentru semnale ieftine anunta-ma te rog:-) Jakal, am sa ma ocup si de jante..ma gandesc sa le fac albe..nu stiu cum ar da..:rolleyes2 Calin, nu ma deranjeaza.. Va multumesc tuturor:-) |
Quote:
Nu teai gandit sa pui bara fata originala de M3 e30 evo2 ar fi interesant si tot clasic nu mult au aceasta modificare pe E30 |
Quote:
In rest multa bafta cu ursache, se vede ca iti place si nu il lasi deloc in pace. |
Quote:
|
frumos bmw-u bogdane,pozele acum facute sunt cu -60pe spate?bafta in continuare!
|
2 Attachment(s)
Quote:
La un urs din '90 sa zicem, daca i-as pune arcurile de la mine pe spate ar ramane blocate jantele sub pasaje si nu ar putea cobora atat de mult spatele..pasajele spate a celor cu facelift sunt cu aproape 4 cm mai jos..daca stie cineva exact diferenta va rog sa ma corectati:-) Cipi, m-am gandit si cred ca am sa trimit amortizoarele de spate la Brasov pentru scurtat si intarit..acolo le-am lucrat si pe cele de la Dacie si sunt f multumit de ele8) Adi, am gasi semnale smoked la un pret bun si le voi lua de noi, nu mai fac alte experimente;) Acum m-a lovit o alta idee..am fost azi sa vad cat iau baietii pentru montat folie autorizata si din 400 lei nu iese nimeni..asa ca m-am gandit ca mai bine mai strang bani si imi iau blocant..si cand il montez inlocuiesc si bucsele de la punte(cele mari ca sunt rupte amandoua..:sad:) Va multumesc tuturor si va astept cu sfaturi si idei:-)..si cine are de vanzare un blocant bun cu raport mai scurt asa, ca pentru un M10 de 1.8..:-) La final doua poze comparative ca sa se vada cat a coborat spatele..;) |
:lol:IN general se ia 150 maxim de folie mana de lucru +folia autorizata. Baga mare abia astept sa facem ursareala in vara-toamna:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:51. |
- Copyright 2026 4Tuning