![]() |
Re: TANK (Tico '95)
am revenit fericit :D am montat motorul si...surpriza... merge ca nou, trage de rupe, nu scoate fum, nu bate, nu nimic... zici ca e nou. acum tre sa mai strang bani sa-i schimb distributia. cum descarc pozele, cum le pun pe forum. bafta tuturor
|
Bine ca ai rezolvat ce era mai greu :-P
|
10 Attachment(s)
am scos si pozele. sa fac si un inventar cu ce am schimbat... sa incepem cu toba intermediara, filtru de aer, ulei+aditiv+filtru ulei, uleiul din cutia de viteze, fitrul de benzina, suportul de la cutia de viteze (cel dinspre spatele masinii, avea bucsa facuta zdrente), culisele de la etriere, apa distilata+antigel, si niste furtunase care erau imbatranite... cred ca atat... daca imi mai amintesc ceva, va anunt :D... si probleme aparute.. mi-a crapat borna de minus, si nu prea am reusit sa reglez capota bine ca era intuneric si se inchide cam greu, dar le rezolv maine pe astea. ce e mai greu a trecut
|
Quote:
|
Frumos, asa, calca-mi pe urme... aaa, si succes in continuare:D
|
Am ajuns cu topicul la zi, ce pot zice - super draguta masina, super pasionat proprietarul :lol: Bravo!
|
ms mult.. nu am mai postat de ceva timp...as mai avea multe de zis.. am patit cateva belele cu noul motor... avea probleme la delcou, bine ca m-a lasat la cateva strazi distanta de casa si bine ca e masina usoara ca nu m-am chinuit foarte mult sa o imping pana acasa :oops: cu ocazia asta am schimbat tot corpul de delcou cu tot cu delcou de la motorul vechi. am schimbat si corpul pt ca un filet de la pompa de benzina era dus si nu mai strangea cum trebuie si curgea ulei... am asteptat vro 3 zile pana am facut rost de garnitura care vine intre corpul de delcou si chiulasa (multumesc Yli pt ca mi-ai facut rost de una :D ) pt ca nu gaseam in magazine, decat daca luam setul complet de garnituri (prea scump si nu aveam ce face cu ele) si m-am pus pe montat... acum..mare belea: cand am montat pompa de benzina, datorita distantierului acela de plastic, care era fisurat, si care intre timp cand am strans pompa s-a spart de tot pe margini, mi-a plesnit si pompa de benzina :(... vorba aia, buturuga mica rastoarna carul mare... in cazul meu, o piesa de 5,5 lei mi-a facut o paguba de 100 lei. in fine...totu e bine cand se termina cu bine, am cumparat totul nou si le-am pus si masina merge perfect :D ma bucur in fiecare zi de noul motoras
|
Cat te-a costat pompa de benzina de noua? Ca si eu tocmai am schimbat-o, dar de la dezmembrari (sunt multumit, e foarte ok).
|
Quote:
|
Si cea veche a mea avea membrana rupta. Am dat 50 lei la dezmembrari, se pare ca am nimerit una buna.
|
e un risc, am preferat sa o iau noua... am riscat destul cu motorul :P dar se pare ca am avut mare noroc :D
|
Dai un ban ,dar stai in fata:D
Tank,Senilele cand vin:>:>? |
am dat comanda si de senile, tre sa vina si ele :P
|
Quote:
|
Quote: