![]() |
turbo si ce masini mai erau pe acolo la sab?? :lol: :lol: :lol:
|
:D
Pai au fost grupul porche mai putin eultimele modele adica Golf 5
Opel dar fara noutati ! Autoitalia \"fiat alfa maserati ! Peugeaot citroen DACIA :D Bavaria cu bmw'urile lor Dar eu m-am dus sincer pt standurile de tuning si pt bmw 6 ! Oricum eu cred ca Porche romania Standul cu tuning si BMW au scos siabul din *** ! |
cam la ce pret ajunge un 996 turbo?? :lol: :lol: :lol:
|
Skyline
2 Attachment(s)
Skyline GT-R Rulezzzzzzzzzzzzzz !!!!
R34 e Superba .. super motor super tractiune super frane super design . |
DAR DE R35 CE PARERE AVETI ???
2 Attachment(s)
|
3 Attachment(s)
Niste poze cu interiorul .
|
r34 este si va ramane pt mine cea mai tare masina posibila :lol: :lol: :lol:
|
Gtr 35 mi se pare o varza. O rusine pentru renumele Skyline. Si nu doar eu sunt de aceeasi parere. Am pozele astea (conceptul) de mult insa cred ca Skyline a murit odata cu oprirea productiei de R34.
Inainte de 2F2F Lumea nu prea stia de Skyline. Citeam pe un forum ca \"mama ce-o sa se arunce astia dupa Skyline dupa film\" si s-a intamplat. Insa nu pot condamna pe nimeni. Masina e super. Preferata mea ramane tot Supra ... |
da asa este nu prea se stia de skyline inainte de film :lol: :lol: pt mine este cea mai tare masina :lol: :lol: :lol:
|
Adevarat . R35ù e frumos ca masina e superba ... dar nu e Skyline .. .
Plus de asta daca il schimba pe GODZILA ma supar rau pe ei !! :PPP |
Adevarat . R35ù e frumos ca masina e superba ... dar nu e Skyline .. .
Plus de asta daca il schimba pe GODZILA ma supar rau pe ei !! :PPP |
cu godzila sunt de acord cu tine :lol: :lol: :lol:
|
Eu am votat tot Skyline, m-a innebunit dupa ce am vazut filmuletele celor de la Ex Vi Termini. Au un R33 dus pe la 1350CP (pe dyno), are specificatiile aici.
|
da exvitermini au cele mai tari skyline :lol: :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
sa nu ne impacientam degeaba ... ala era doar un concept ... iata niste poze mai apropiate de viitorul look al masinii ... eu zic ca nu e rau ... mai ales ca se anunta 450cp ...
Skyline este cea mai tare masina... 'spekt! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
- Copyright 2026 4Tuning