![]() |
Shi eu tot pe 30 ash vrea sa ne intalnim! :twisted:
|
Re:
Quote:
:D |
Cand va hotarati sa-mi lasati si mie un mesaj pe ym, da sa stiu din timp, nu cu o ora inainte :lol:
|
eu zic sa ramna 30 ca porma o sa se faca vremea naspa
parerea mea :P :peace: |
fete primitzi? :lol: :lol: glumeam :wink:
|
da acceptam, da sa fie cat mai multe :)
Apropo zana`rea}{ zi-ne cate ceva despre tine ... |
mai si intrebi zanutzo :P :lol: poti sa vii si cu prietenele si zile sa isi faca si ele user aici
PS:poate pui si niste poze :twisted: si cu tine si cu masini :P :)))))))) |
pai ce sa vad zic d mine.. din pacate am doar 16 ani jumate :( nu am masina ink :D .. si hm.. nusht ce sa zic.. intrebatzi`ma voi .. :D
|
cum te cheama unde stai :D cum arati :D asta am vrea sa stim :D
|
sa va zic eu mai multe ca arat prea mortal si lolek vrei cam multe de la fata
cami ancet ce mai timida :P:))))) |
deci.. ma cheama iulia si stau p la capitol.. dak vrei sa vezi cum arat.. o sa iti trimit o poza :wink: .. si nu sunt timida!!! 8)
|
minciuna o sa iasa la iveala ( si nu sunt timida!!! )bine cum zici tu dar se vede :))) eu stiu mai bine si tiu ce zic a si zici ca staila capitol aha ok misepare ca team vazut si eu o data pe acolo 5 secunde :P:))}{}{}{}{ asteptam poze pe forum :) bafta baieti si respect aveti grija de voi :wink: :wink: :wink: :lol:
|
ma cipi.. se vede k nu ma cunosti.. ehhz.. o sa vezi u k nu sunt timida.. :lol: :lol: :lol:
|
Parca ar fi forum de DATING ... :bunch:
Alo ! Vorbim de Masini , Intalniri , Membri , etc ... daca vreti sa va facetzi lipeala , exista telefonul !!! :shrug_no: |
:oops: pai .. ce am zis ceva de lipeala.. i`am raspuns lui cip.. atat!! :roll: :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:38. |
- Copyright 2026 4Tuning