![]() |
Re: Audi A4 B5 1.8 turbo quattro
aoleuuu..:D.ce fel arata cu jantele aleaa...:shock::shock:
superba.abia ast sa o vad vopsita! |
2 Attachment(s)
salutare
impresionanta masina,si investitia pe masura.... jantele crima!!! 2 poze cu audi bb look |
3 Attachment(s)
si ultimele poze pana nu e vopsita nu mai pun poze va voi arata rezultatul final masina e data jos d p paleti insfarsit urmeaza vopsitul si acuma poze...
|
Nu vrei să le zici băieţilor ce emoţii aveai ieri cānd dădeam jos maşina de pe paleţi, este?:lol:
|
Tu ai deschis filiala PLM in Oradea domnu???
|
Quote:
|
Ma gandeam ca ai facut-o director de filiala :D
|
1 Attachment(s)
da nu i doresc la nimeni sa aibe emotiile care le am avut cand am dat jos masina de vreo 3 ori am iesit din atelier ca ba pica ba se misca ba se ducea masina in toate partile....dar masina e pe asfalt si asa arata...
|
Aleks freaca la difuzorul spate :D
Asteptam cu totii sa vedem cum arata la final. La iarna o tii in garaj nu? Spor la treaba! |
Quote:
O să arate crimă, ştiu ce vopsitor are şi nu are cum să iasă altfel |
la mine barile raman stoc iar despre vopsit da si eu am asteptari foarte mari d la vopsitor pentru ca stiu de ce e instare...:D
|
E clar...frumos, ai asteptat, ai rabdat, asteptam, rabdam, si speram (cel putin eu) ca o sa arate crima...vad ca deja au inceput gagicile sa-ti lase bilete prin geam :P JOKE
|
si mai astept si rabd ca altfel nu se poate dc vrei sa iasa bine deseara facem o plimbare cu masina o ducem la cabina va fi cea mai tare plimbare cu masina prin oras fara geamuri ceva de vis pe frigu asta...:D dar merita tot efortul ptr asa ceva si dc inghet dar stiu ca se vopseste... :D
|
Zuzule, bucură-te că nu plouă, aia era belea, tu ziceai :)
|
Daca mai tii minte reclama la peugeot 206 de acum ceva ani cu omu care face masina cu dalta...scuza-ma...tu nu o sa ai unde sa tii mana cand iesi la agatat...daca iesi acum cu ea:))...dar...o poza ca aia...la volan fara usi si geamuri si restu...nepretuita :)) ai fi cel mai tare din parcare...ce mai conteaza cat de frig e...nu te incalzeste indeajuns motorizarea aia a ta >:) eu unu cred ca mi s-ar incinge curu imediat ...de la adrenalina...si cu gaze intre dinti. Hai ca mai asteptam...murim nu murim...asteptam.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:49. |
- Copyright 2026 4Tuning