![]() |
Re: Golf 3 - TDI, soft by Bitnet (Halchiu Project)
Quote:
|
si in ce data o sa fie aproximativ?...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Nu vreau sa ma dau eu mare cunoscator, poate nu sunt, fata de multi din cei de pe forumul acesta , dar poate .. fata de multi de aici stiu destul de bine ce tine de tehnica / mecanica auto + ca mai lucrez si in domeniul motoarelor diesel, dar ce stiu eu sa contrazic pe careva de aici.. Sunt doar un admirator de golfuri si ii admir pe cei care au vointa si fac eforturi maxime si isi investesc banii in masini , indiferent de marca/model. Nu ne cunoastem, nu ne stim decat de pe forum, mi se pare un numar rezonabil si nimic exagerat in legatura cu toate cele sustinute de tine, poate vei aduce in scurt timp dovezi clare pentru a inchide gura tuturor. Ce sa mai zic ? Succes la legale/ilegale , spor la victime si jos palaria pentru ceea ce faci! |
ma omu e de laudat, a facut multe, nu doar sa schimbe bucsi si pivoti pe g60,tt,etc. iar cu 200+ e f veridica treaba... in buc exista seat 1.9 tdi 220+ asa ca nu vad bafta in continuare...
|
knd o sa termin masina am deja o provocare pe care vreau sa o filmez si voi posta filmuletul aici...un porsche cayman...sunt tare curios cate masini imi da!!!
|
265 cai.. si 5.5 sec 0-100 km/h.
Asteptam filmarea. |
am batut rau un cayman. sigur nu o sa iti puna nici o problema. din mers nici nu mai discut.
|
Quote:
|
Quote:
|
pacat ca ai lipsit de la tulcea . a fost slaba tare participarea la dieseluri .
|
La Tulcea nu a fost nici un 2.0TDI ieri.
Toledo-ul baietilor de la powerchip e 1.9tdi 105 cp masurat undeva la 260cp. Oricum la diesele pana in 2litri participarea a fost slabuta. Pacat ca nu am aflat si niste timpi. A castigat IulianGTO grupa dupa ce a batut Astra lui Bahaos din Ploiesti (1.9cdti+soft si decat). |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
- Copyright 2026 4Tuning