![]() |
Re: Drag Race - Tulcea - 9 Mai
va rog sa confirmati aici cei care vin si cate masini vin sa stim cum ne impartim.
eu sunt prezent si am 5 locuri care se pare ca sunt ocupate. cei care vin cu masina sa se anunte ca deja sunt ceva oameni care nu au cu ce venii si sa stim cum ne impartim. multumesc;) |
e vin (BUGS) cu astra lu bahaos si sunt eu el...si probabil inca cineva...deci probabil 1 loc se mai gaseste
|
100% vin. :D
|
Bai Bugz,dar tu stii sa vorbesti numai prostii!Nu te poti abtine sa nu dai din gura :))
|
Quote:
N-o sa merg cu el la Tulcea. Mai trebuie schimbate bucsharaia si de etansat evacuarea, de intarit suspensia si sa montez un ceas de AFR sa vedem ce zice motorul. Momentan cu noul soft cel putin la mers normal masina merge foarte bine. Inca n-am bagat laba in ea fiindca nu risc toata munca sa sparg motorul in 3 trepte de viteza. Pentru KOE sper sa fie masina pregatita cum trebuie. Am vazut si eu ca peste tot se intampla asa, ca fiecare sa munceasca la masina pana-n ultima clipa. Imi aduc aminte anul trecut la cursa aia de cacao de la Craiova, era 1 noaptea sau 2 si inca se muncea la Vectra 4x4 a lui Mihai Nebunu. Si noi la 3 jumate, 4 de dimineata plecam spre Craiova. Eu zic PAS la cursa asta ca n-are rost sa ma agit cand mai e atata de munca. |
Quote:
|
Hai sa ramanem Ontopic ;)
Cine /care /cum mai merge ? |
adr-ule mergi cu masina ta?
sufletel mergi cu masina ta? sa stim cum facem.... |
Doamne fereste ...mai bine ii schimb turbo decat sa dau banii pe benzina pana la Tulcea :D:D:D:D Glumeam :D Nu merg cu masina mea ca nu are rost. Doua locuri, caterinca minima :D:D mai bine mergeam cu un microbuz ceva :D:D
|
Da,merg cu Multipla :))
|
Vedeti ca si Tyler a zis ca merge si are locuri si el la Frontera din cate mi-a zis.
TOYu, TNG, Sufletel... Puteti merge cu el. |
Nu inteleg de ce te bagi tu in discutie!Vezi ca esti offtopic si poate iti da cineva warn :))
|
la mine in masina:
eu,cumnatu meu,donu,situ,un prieten de a lui situ,tng,sufletel,adr..... pana mea nu am decat 6 locuri,de asta intrebam ca sa ne impartim intr-un fel. |
N-ai o remorca? Fac eu rost de scaune :)))))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2026 4Tuning