![]() |
Re: ceasuri de bord albe
Quote:
|
ma da nu trebuie neaparat leduri de tel mobil
se pot pune si leduri normale asta numai daca aveti limbile indicatoare transparente gen superova |
uitati ceasurle facute de un prieten :)
https://img380.imageshack.us/my.php?i...sc02125hv6.jpg :oops: |
Woow vreau si eu. Vb cu el si intreaba-l cat imi ia. Sunt muuult mai beton ca ale mele. Astept rasp. tau. Merci mult.
|
nu cred ca face pt bani ....el si-a facut masina aproape de la 0 ....
dar il intreb daca iti face ..... |
Astept. Merci mult !
|
asteptam mai degraba ...nu fiti egoisti ;)
chiar il rugam daca are amabilitatea sa ne impartaseasca si noua modul de confectionare ... ii suntem recunoscatori ... 10x |
misto ceasurile dar mai are de lucru ca sa se vada si acele indicatoare
parerea ,mea |
Vreau si eu:D .Ii dau bani platesc transportul de la oradea numai sa le am:twisted: .
|
Si eMAX are dreptate...daca ar lucra putin si la iluminatul acelor ar iesi cel mai superb bord pe care l-am vaz pana acum la oltcit.
|
am vb cu el , zice ca si le-a fcut pt el , acele sunt iluminate cu lumina UV iar apartul foto nu face poza la UV nici ochiul uman nu vede lumina uv vede doar acele reactive la lumina respectiva , iar in poza intra-devar nu se vad dar o sa il rog sa faca un filmulet sa vedeti ca si acele sunt iluminate ...
ledurile nu sunt cele de la brichete cum cred unii ( lol ) sunt leduri cu o intensitate luminoasa de 16000 mcd care se gasesc la firme epecializate gen www.zexstar.ro ( poate stergi iara linku domnu bodyspeed de frica concurentei posibil , cum ai facut mai sus , daca te deranjeaza postul meu si persoana mea spune ) prietenul meu zice ca l-au costat ledurile 70 ron sunt 14 leduri iar modul de confectionare este cel cu plexiglass si cu cadranele imprimate pe hartie fotografica ...l-a dus pe undeva la 100 ron toata treba , dar munca a facut-o el ! o sa il mai intreb daca se razgandeste sa faca si pt lume ! o sa postez si filmuletul ( daca nu sare de c*r in sus iara domnul moderator bodyspeed ) ...care ( no ofence dar cand o sa termini tu bordul acela ...poate intram si noi in UE ) nu am nimic personal... dar nu se accepta si anume link-uri catre alte forum-uri si site-uri atata tot ;) by bodyspeed |
am auzit ca se potrivesc acele de la supernova , de la ce alte masini se potrivesc ? si de unde pot sa fac rost de asa ceva ca nu am chef sa cumpar bord de supernova ptr 2 ace
|
Quote:
|
oameni buni cine stie cum se scoate geamul de la kilometraj?vreau sa pun ceasuri albe...
cum scot geamul de la km ca sa pot pune noile ceasuri? |
Quote:
cred ca e bine.. n-am mai schimbat de mult am avult altele pe cap ;) ;) in fine.. cam asta ar fi |
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning