![]() |
Re: Premii, cupe, medalii, diplome....ale brasovenilor
Quote:
FELICITARI SPEEDLINE grupa n1 : ady_gti - honda civic- locul 1 grupa n2 :horatiu -dacia solenza -locul 1 grupa n3: catalyn - renault 5 turbo- locul 1 grupa n4: robert sgm-dacia 1.7 turbo -locul 3 :peace: :drunk: :peace: :hug: |
felicitari baieti , participare numeroasa si de caliatate , show pe masura
sincere felicitari :!: |
felicitari!!!! BRASOV RULZZ!!!! :twisted:
|
Felicitari pentru clasari :) Niste filmulete? :D
|
Bravo ! ;)
|
ieeeeeeiiiiiiiii!!!! da niste poze cu telefonu la cupe se poate???? ca de asta e topicul
|
felicitari baietzi
|
Horatiu nu te jena :lol:
|
:))) nu ma jenez ma...da pana data viitoare imi pun nitro ca sa justific locul 1 :lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
:peace: :joy: :rockon: :tenisclap :dance: :bunch: SPEEDLINE RULLZ :P
|
1 Attachment(s)
Cam acesta este palmaresul meu in lumea automobilismului:D
CNR: Raliul Brasovului-Locul 3 Cupa Dacia .................................................. ........................ Raliul Banatului Montan-Locul 3 Cupa Dacia .................................................. ........................ Raliul Siromex Baia Mare-Locul 3 Cupa Dacia .................................................. ........................ Raliul Argesului-Locul 3 Cupa Dacia Raliul Argesului-Locul 3 Grupa N2 .................................................. ........................ Sound: EMMA Brasov-Locul 1 la ESPL 8W .................................................. ........................ Concursuri accelerare: Zilele Baraolt -Locul 3 .................................................. ........................ Zilele Covasnei-Locul 2 .................................................. ........................ Concursuri Indemanare: Mini campionat Sfantu Gheorghe-Locul 3 .................................................. ........................ Mini campionat Sfantu Gheorghe-Locul 3 UN PALMARES SEMNAT IN CONDICA CLUBULUI Street Virus !!! |
Felicitari si la mai mare si te asteptam pe podium si k pilot:!:
|
Quote:
|
azi, dupa 894 de km, o zi senina pe pista aeroportului, cca 45 de concurenti, 100 masini expuse, peste 150 masini pt liniutze, peste 4000 vizitatori pana la ora 2 , show and shine, o organizare cum nu am mai vazut de buna!... am ocupat locul 1 la spl race. poze in curand
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:45. |
- Copyright 2026 4Tuning