![]() |
Re: Seria 5 vs. A6 vs. E-Klasse
Quote:
~Nautilus |
cand am zis ca am fost cu toate inseamna ca am mers in ele am vazut cum merg cum trag si m-am uitat si la cum sunt lucrate, ce are una ce are alta si poti sa iti dai seama nu trebuie sa le ai ca sa poti sa iti dai cu parerea sau sa iti placa una in mod special
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Lasa mai 300zxtt copilul nfs`ului in pace, ce te iei de el?:) nu vezi ca numai tampenii spune pe toate thread`urile! |
merg pe E. in aceasta clasa conteaza mai mult confortul si ergonomia, parerea mea. sigur sunt si extreme si vor fi intotdeauna. dar la calitate/confort deocamdata E e in top. desigur si celalalte modele au aceleasi calitati, dar se axeaza mai mult pe o tinuta de drum mai buna, un caracter mai agresiv.
|
aleg audi fiindca imi plac masinile sportive sigure luxoase.. si eu cred ca audi le indeplineste pe toate
|
Quote:
|
alt topic sa bage rica intre useri.
eu aleg A6. |
Quote:
Daca fiecare ar intelege ca fiecare persoana are anumite gusturi si asteptari de la o masina, nu ne-am mai certa. Ontopic: Imi plac toate, E-ul este cel mai rafinat si poate de asta nu m-as vedea in el prea curand, seria 5-ul e mai sportiv, dar tot A6 as prefera, poate sunt si subiectiv, dar mi se pare cel mai reusit audi la ora actuala (nu ma refer la modelele sportive unde rs4, r8 sunt cele mai tari), iar interiorul mi se pare mie ceva de vis ... si deabia astept sa vad ceva asemanator pe viitorul A5 si A4. |
Quote:
|
Quote:
Rostul pollurilor este acela de a se vedea care dintre masinile, marcile, supuse votului sunt mai apreciate, nu sa se decida care este mai buna pt ca nu suntem atat de priceputi incat sa ne dam cu parerea despre asa ceva. (putini au cunostinte suficiente) |
Total impartial :-) va aduc la cunostiinta ca S6,cel mai rapid A6,e mai lent in linie dreapta decat E500/550 (in functie de continent) si chiar decat 550i.Bineinteles ca nu toti cumpara o masina cu motor V10 ca sa mearga repede :lol:
|
seria 5 rulzz
|
Quote:
Audi S6 are 5,3 Bmw 550i are 5.5 si 5.6 automata Mercedes 500 are in schimb 5.3 manuala si 5 automata. Mercedesul este egal manuala fata de automata, si mai rapida cu automata de la mercedes, dar daca avem in vedere ca S6 beneficiaza de un tipronic care din pacate este mai lent decat o cutie manuala (adica in cazul in care ar fi manuala ar fi sub 5.3), si daca avem de asemenea in vedere ca daca ar fi beneficiat de dsg (de s-tronic), ar fi fost si mai rapid ar rezulta ca desi ai dreptate in privinta mercedesului, acesta castiga din cauza cutiei de pe S6. Si Race, te credeam mai informat, S6 desi este cel mai rapid model la ora actuala, din aceasta clasa, de la audi, el intotdeauna a concurat cu varfurile de gama de la bmw si mercedes, si anume modelele precizate de tine, lasand ca de amg-uri si m-uri sa se ocupe rs-urile .... rs care o sa apara daca mai ai putintica rabdare. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:07. |
- Copyright 2026 4Tuning