![]() |
Re: Laudati-va iubitul/a
asteptam noutati, sa ne tii la curent ;)
|
....iubitul meu e strutz aleks stie cel mai bine :lol:....
|
mda .. cred ca stim mai multzi ...
cel putzin eu cred ca am vazut poza aia ... :lol: |
Quote:
iti spun eu, dak il vezi live iti cade fatza, e incredibil omu':twisted: |
Quote:
Si eu astept de la Euforia sa imi zica data cand se va filma ca sa pot sa va comunic si voua!Oricum eu merg la castig!Daca castiga promit ca imbat tot C.D.!!! |
mey... nu sa ne imbeti, da' macar sa stim k nici tu nu pleci pe picioarele tale de acolo :D
|
ma da tot aveti pe cineva de laudat? pot s-o lau si eu pe sor'mea? e iubita mea....o iubesc din toata inima....si e o scumpete :D
merge? ;;) |
Pune si-o poza cu ea si... vedem daca merge sau nu !:P
|
gabii e mica rau:)) nu merge:( merge spiry :D:D
|
Si ce sefu', am zis ca vreau s-o iau de nevasta? :-P Eu sunt deja combinat!
Stiu ca ... spiry merge, tocmai d'aia am cerut poza cu surioara, sa vedem daca o merita pe spiry! :lol: :oops: |
2 Attachment(s)
Attachment 144515Attachment 144520
frumoasa fata....stiu stiu.... "spiry merge" , huh? cum merge? in picioare? moarfaaaaa :)) =))))))):lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
Frumusica... cumsecade, cum ar spune un prieten de-al meu! Deh... seamana cu sor-sa :) Sa-ti traiasca si sa creasca mare si frumoasa! :wink:
|
se face....deja ma ameninta lumea ca-i mai buna ca mine si ca o sa se faca si mai buna ;))
|
lol acelasi lucru il patesc si eu ;)):)):)) ma intalnesc cu fosti colegi d clasa ... si aud ceva d genu "moaaa da ce buna s-a facut sorta`" hai nu serioas ..... astia micii ....distrug piata :)):))
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:01. |
- Copyright 2026 4Tuning