![]() |
Re:
Quote:
KrushX asa am sesizat shi io de aia am pus intrebarea ... credea ca nam facut io ceva bine ... da akuma mam lamurit :) |
asta e tare
am ras de m-am spart :D :D :D
|
Melo, vad ca esti din CJ...nu am observat pana acum...str.Paris nr 28 e magazinul sau str.Parcul Feroviarilor nr.8 e atelierul...pt cutii..bafta...
|
mersi mult
cat de repede pot vin acolo sa vedem cam ce ar fi de facut
|
Tocmai mi-am bagat in Seat Arosa un kit component crunch power zone 6.2 C...suna bestial....cica mai bina ca phase-urile.....urmeaza de curand si un sub GZ.....cu amplif.....Sfigmo imi trebuie neoane rosii urgent!!!! :D
|
Laju, de care vrei?pt interior?care merg pe muzica?name it...se aduc ala comanda, costa 1.2 milioane cele care merg pe muzica.treci pe la magazin si lasa un avans...bafta
|
selekt :lol:
cred ca vrea dedesubt neoane.... rosu ii selekt. :lol: |
Sfigmo unde anume ii magazinu asta? tra sa-l vad shi io ca shi io cam am nevoie de neoane ... pls info!!
|
oli, ce culoare vrei sa bagi neoanele?
|
roz
|
ZanDer str Paris nr.28...vis-a-vis de fostul cinema steaua rosie sau bingo Capitol...neoane nu am pe stoc dar se aduc in doua zile orice trebuie...eu sunt la atelier nu la magazin dar poti primi informatii despre orice la magazin...sa va purtati frumos insa in magazin ca va bate nevasta-mea!!! :lol: bafta...
|
Re:
Quote:
|
piri nu e frumos ce ai facut
|
:lol: si eu am unde sa pun daca ii tot pin acolo ... loool
da ma pune si tu ceva , alb rosu verde ... da nu ALBASTRU si ii clar ca nu ai inteles mesaju meu da nu conteaza. |
loooooool
piry e o chestiune de gusturi... presupun ca isi face masina cum ii place lui...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:57. |
- Copyright 2026 4Tuning