![]() |
Re: Myth Busted: Dacia Logan by GGD & PRO TUNING
Am inteles ca jantele sunt de vanzare sau schimb cu jante pe 17"! :lol:
|
da ma drace, erau la vanzare pe forumul dedicat marcii, si daca iti zic la ce pret plangi, 250 euro toate :P, asta este acum, a fost ggd, si va ramane o legenda !!! Respect Dani !!!
|
Quote:
pacat ! |
Quote:
Jantele, pentru cine vrea niste jante pe 18,bune; necesita cauciucuri: http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-10733635.html Vei urmari cu interes involutia masinii. deja am fost intrebat daca mai are gaurile pentru manere (sper sa se refere la cele din interior - maxim). Din cate am vazut, masina face parte acum din OverSpeed! :lol: |
citez din anunt : "Vand Jante: Rial 18 inch 4x100 vopsite electrostatic alb cu anvelope: Pirelli 225 /40/18.
300 euro sau schimb cu janta pe 15 sau 16 + diferenta " cine stie! ce-ar fi sa ne uimeasca anul asta :) :) ps. tot nu voi intelege cum sa circule cu asemenea masina, iarna !! |
Dupa cum se vede in ultimele poze cu GGD-ul cred ca a suferit si un accident (dupa nrul care e cam stramb...)
|
1 Attachment(s)
"ete" poza drace 8) ! ! ! de la poli de la loganari !!!
|
Quote:
|
Dap dani, cam pe atunci e facuta. 8)
|
1 Attachment(s)
Hai k nu e mare diferenta fata de cum arata acum! :sad:
|
Hai ca se mentine , ar fii bine sa ramana asa.:D..Vad ca baiatu' o tine curata...8)
|
1 Attachment(s)
GGD, sau PUF cum e acum, o sa ramana la fel de intretinut si frumos cum era si pana acum. Va asigur ca noul proprietar are foarte mare grija de masina. Suspensia stock si jantele de tabla sunt doar de iarna. La primavara o sa fie iar low si probabil tot cu jantele pe 18. Deci nu va mai plangeti de cum arata acum masina. Iarna masinile sunt urate, dar primavara isi recapata frumusetea:D
O sa va tin eu la curent cu ce mai apare nou la PUF. |
asa :D, asta vroiam sa auzim :) !!!! Se stie, toate masinile sunt urate iarna, in winter mode 8) !!!
|
2 Attachment(s)
Acum e mai bine?8)
|
Quote:
sper ca nu deranjeaza pe nimeni postul asta...;) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:04. |
- Copyright 2026 4Tuning