![]() |
Re: challenges
pai ..prezinta nishte lucrari ...unele bune ..si sa fie ale tale ..
|
ok... hai k o fac diseara, k acu plec afarik... la kt timp a trecut nu cred k mai conteaza acu cateva ore
|
uite lista lks : lks (:lol:), giubau_v8 (2 desene), yackone (2) , ad1, ace axel (:D), tase_astra, cassyus (3) si ak-zer
ms si spor la treaba... |
nu ma lasa sa postez lucrarile ma :(((((((((
|
dc nu t lasa?!
|
5 Attachment(s)
e bun sefu?intru?
|
maf dacia aia cu 2010 strica tot ... scoat-o ... e oribila ... parerea mea
|
stiu k e naspa:) ce sa-i fac? nu are rost sa o mai repar...... fac altele... fac spate-lateral la z4 la ora actuala.............. deci intru sau nu in echipa asta ?
|
Pai cand vezi si tu ca e nereusita ... nu o mai posta ... eu asa fac ...
|
lol :) am incercat ceva la ea , nu cont, totushi nah... da`o draq de acum.......... lks ma bagi in echipa sau nu? .......... yo mai lucrez la masini da nu le mai postez aici :))
|
pana la urma se face poll-ul cu hot-urile???:?: ;)
|
pai.... nust :)) trebuia sa il faca lks... dar cred k e ocupat :P
|
cand e gata poll-ul.. pot sa mai fac un hot rod pana atunci? :-) :?:
|
vroiam sa fac eu o surpriza sa fac pollu ... dar mi-e km lene... cred k ai timp sa mai faci unu ... dak ai kef :D
|
cine vrea sa participe la un concurs de freestyle (Adik poti participa cu ce desen vrei tu) asta e linku :
http://z4.invisionfree.com/darkdesig...?showtopic=523 pt a posta trebuie mai intai sa va inregistrati ... unii dintre voi kre au mai accesat forumul din semnatura mea, au deja user... bafta...si sper sa n vdm acolo :D |
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning