Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   NFS Underground 2 Editia Romaneasca (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/176453-nfs-underground-2-editia-romaneasca.html)

marian92 11-05-10 20:36

Re: NFS Underground 2 Editia Romaneasca

Asta am zis si eu sa il bage ca bmw e30 da bine la drift:D8)8)8)

TFK 12-05-10 20:13

Mai usor cu requesturile, din cate vad, doar 3 MASINI, toate de alt autor au fost adaugate pana acum, deci eu cred ca ar trebuii sa ma sperati la E30, sincer, e varianta romaneasca, nu varianta "Driftareasca" ca sa zicem asa, BMW NU e masina romaneasca!

kitz` 12-05-10 20:19

Quote:

Originally Posted by TFK (Post 3355186)
Mai usor cu requesturile, din cate vad, doar 3 MASINI, toate de alt autor au fost adaugate pana acum, deci eu cred ca ar trebuii sa ma sperati la E30, sincer, e varianta romaneasca, nu varianta "Driftareasca" ca sa zicem asa, BMW NU e masina romaneasca!

bine zis ...

kennyagainst 12-05-10 20:22

Quote:

Stai chill ca sunt mai mult de 3 masini. 3 doar sunt prezentate pana acum.
Cat despre E30......am sa caut sa vad daca gasesc unul acceptabil pe care sa il convertez pentru joc, iar daca nu il gasesc voi incerca sa il fac eu. Nu promit nimic.

zN3u 12-05-10 20:57

Quote:

Originally Posted by SST 06 (Post 3333870)
man am cateva idei pentru voi 2 sau voi toti cei ce lucrat la acest project !!! Lasati-o dracu de treaba cu lambo-uri , pagani si porsche. As fi curios sa vad un lambo cu hidraulice hai ma ce dracu.

Daca NFS-ul se cheama Underground 2 Romanian Edition ce cauta muscle car-uri in el ? De cand au facut romanii lambo sau porsche ? Bagati dacia de la 1300 pana la duster bagati daewoo in loc de suv-uri precum hummer bagati aro etc..Mai intai bagati masinile romanesti toate trabanturi dacii si alte astea cea ce vezi prin romania si E30-uri si apoi bagati ce vrea muschii vostrii !

SUNT ALATURI DE VOI DAR INCERCATI SA IMI URMATI SFATURILE VA ROG FRUMOS ! CA SA POT SA JOC CU PLACERE ACEASTA EDITIE ROMANEASCA !

DACA AVETI NEVOIE DE UN WEB-siter va stau la dispozitie cu tot ce am creez forumuri si site-uri de la 0 !! astept sa ma integrez si eu si vreau sa va ajut cu tot ce pot !

Foarte bune exemplele care le-ai dat tu daca se pun in practica va fi prea tare :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:

marian92 13-05-10 05:11

Quote:

Crezi ca o sa fie numai Dacii in joc? baiatul a spus ca o sa fie masini din Romania ex:Cielo,Opel etc. astea sunt masini romanesti?Dar cum spui tu speram la E30.Bafta.

SST 06 14-05-10 11:36

Ceva mic :D !

bibanuexploziv 17-05-10 17:43

Re: Undergroun 2 Editia Romaneasca

Quote:

Originally Posted by 2fast4u_DK (Post 3202836)
Daca am timp va voi ajuta si eu,ma pricep la moduri,daca va uitati pe youtube am "winter mod" scos + ca am modificat deja meniul si e in limba romana,va voi anunta daca pot sa va ajut ;)

As vrea si eu sa modific meniul in limba romana la nfsu2 tinand cont ca si eu modez acest joc...daca ma poti ajuta please add tybytzuflorinel sau scrie-mi pe forum aici.

bibanuexploziv 18-05-10 09:49

Ma puteti ajuta si pe mne careva la urmatoarele probleme?

1.Cum pot pune pe "BANNER-ele"din curse reclame Romanesti?
2.As vrea sa editez si eu meniul in Romana
3.Cu ce program pot modifica harta din NFSU2 ?
4.Cum pot introduce alte sunete in NFSU2

SST 06 18-05-10 19:48

site-ul este aproape finalizat dar in lucru ! lucram la designul site-ului

..::AnDy007::.. 18-05-10 20:29

mai degraba,daca puteti,va rog eu frumos sa imbunatatiti grafica,dar nu zic sa luati o masina din DiRT si una din nfs2 ca o sa arate k dreq....ideea e super,da' daca puneti si chestii deastea cum ar fi:carreffour,mol,sau shopuri deastea de tuning unde sa intri cu masina,nu in "cartoane" ca in joc....daca intelegeti.adica sa deschida usa un om,dreq,sa se impiedice:))ma refer sa fie cat mai aproape de realitate!
succes si spor la treaba!

TFK 18-05-10 20:51

Quote:

Originally Posted by ..::AnDy007::.. (Post 3370913)
mai degraba,daca puteti,va rog eu frumos sa imbunatatiti grafica,dar nu zic sa luati o masina din DiRT si una din nfs2 ca o sa arate k dreq....ideea e super,da' daca puneti si chestii deastea cum ar fi:carreffour,mol,sau shopuri deastea de tuning unde sa intri cu masina,nu in "cartoane" ca in joc....daca intelegeti.adica sa deschida usa un om,dreq,sa se impiedice:))ma refer sa fie cat mai aproape de realitate!
succes si spor la treaba!

Daca tu crezi ca este atat de usor de realizat lucrul acesta, crezi ce vrei, asta ar insemna sa reproduca jocul aproximativ 40-50%.

Nu o lua in nume de rau, dar asta e adevarul, e usor sa zici, dar fapta?

SST 06 18-05-10 21:30

lol sa se impiedice omul ? man snt niste baiti simpli ! nu sunt copii baietilor de la EA !!! mai ganditi cand postati ! nu te supara pe mine dar cum a spus si TFK el a spus 40-50 % din joc ca sa faca ce vrei tu sa se impiedice sa cada in c*r tre sa faca totu de la 0 mai lipseste sa vina unu si sa zica ca el vrea sa desschida usa la masina din mers si sa sara
.....
Nu este GTA man e NFS U2

golby4u2008 18-05-10 21:53

Quote:

Originally Posted by SST 06 (Post 3371163)
lol sa se impiedice omul ? man snt niste baiti simpli ! nu sunt copii baietilor de la EA !!! mai ganditi cand postati ! nu te supara pe mine dar cum a spus si TFK el a spus 40-50 % din joc ca sa faca ce vrei tu sa se impiedice sa cada in c*r tre sa faca totu de la 0 mai lipseste sa vina unu si sa zica ca el vrea sa desschida usa la masina din mers si sa sara
.....
Nu este GTA man e NFS U2

Bine zis SST 06, ai dreptate in ce zici si te sustin in totalitate;)

keemo 18-05-10 22:03

foarte frumos baieti ,imi place ,chiar astept sa vad ce o sa iasa ,daca aveti nevoie de ceva anume in photoshop ,da-ti un pm si va ajut cu cea mai mare placere..
spor la lucru !!

All times are GMT +2. The time now is 21:51.

- Copyright 2026 4Tuning