![]() |
Re: NFS Underground 2 Editia Romaneasca
Asta am zis si eu sa il bage ca bmw e30 da bine la drift:D8)8)8)
|
Mai usor cu requesturile, din cate vad, doar 3 MASINI, toate de alt autor au fost adaugate pana acum, deci eu cred ca ar trebuii sa ma sperati la E30, sincer, e varianta romaneasca, nu varianta "Driftareasca" ca sa zicem asa, BMW NU e masina romaneasca!
|
Quote:
|
Quote:
Cat despre E30......am sa caut sa vad daca gasesc unul acceptabil pe care sa il convertez pentru joc, iar daca nu il gasesc voi incerca sa il fac eu. Nu promit nimic. |
Quote:
|
Quote:
|
|
Re: Undergroun 2 Editia Romaneasca
Quote:
|
Ma puteti ajuta si pe mne careva la urmatoarele probleme?
1.Cum pot pune pe "BANNER-ele"din curse reclame Romanesti? 2.As vrea sa editez si eu meniul in Romana 3.Cu ce program pot modifica harta din NFSU2 ? 4.Cum pot introduce alte sunete in NFSU2 |
site-ul este aproape finalizat dar in lucru ! lucram la designul site-ului
|
mai degraba,daca puteti,va rog eu frumos sa imbunatatiti grafica,dar nu zic sa luati o masina din DiRT si una din nfs2 ca o sa arate k dreq....ideea e super,da' daca puneti si chestii deastea cum ar fi:carreffour,mol,sau shopuri deastea de tuning unde sa intri cu masina,nu in "cartoane" ca in joc....daca intelegeti.adica sa deschida usa un om,dreq,sa se impiedice:))ma refer sa fie cat mai aproape de realitate!
succes si spor la treaba! |
Quote:
Nu o lua in nume de rau, dar asta e adevarul, e usor sa zici, dar fapta? |
lol sa se impiedice omul ? man snt niste baiti simpli ! nu sunt copii baietilor de la EA !!! mai ganditi cand postati ! nu te supara pe mine dar cum a spus si TFK el a spus 40-50 % din joc ca sa faca ce vrei tu sa se impiedice sa cada in c*r tre sa faca totu de la 0 mai lipseste sa vina unu si sa zica ca el vrea sa desschida usa la masina din mers si sa sara
..... Nu este GTA man e NFS U2 |
Quote:
|
foarte frumos baieti ,imi place ,chiar astept sa vad ce o sa iasa ,daca aveti nevoie de ceva anume in photoshop ,da-ti un pm si va ajut cu cea mai mare placere..
spor la lucru !! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning