![]() |
Re: E30 - Old School
E clar ca nu ai suspensia potrivita pentru masina ta....cel putin in poza suspensia de spate e ca si cum n-ar fi...in afara de faptul ca la denivelari va sari puntea cu totul iar eventualele oscilatii vor fi numai cand e masina in aer, in curbe luate mai sportiv risti sa pierzi spatele complet din cauza suspensiei....
|
nu e suspensia mea, am gasit arcurile astea de vanzare, de pe alta masina, si erau curios daca mai e in stare de ceva arcul asta. am un prieten care are un e36 cabrio, cu h&r reglabila, si la fel sta arcul pe spate.
incerc sa acopar toate variantele posibile, trebuie sa o cobor cumva |
sincer sa fiu mie imi place si cit de coborita e acum, e ceva gen american stock, cel mai mult imi place ca pe topicul tau pot sa vad ce mergea la masina mea :D
|
f misto masina - sa te bucuri de ea si mai ales de fetita ta ca deh ... acum e prioritara :)
|
4 Attachment(s)
sa nu va imaginati ca stam de pomana, doar ca ne miscam mai greu.
intre timp masina a primit: - un set de faruri cu lupa dar fara smiley, - niste buzite de 3" - ceva sa completeze interiorul, - bara fata inox impecabila(cam scumpa), - bara spate inox impecabila(mai putin scumpa) - kit m-technik 1 complet(fusta fata, spate, praguri, eleron, volan)-dupa ce l-am cumparat m-am razgandit iar, si nu stiu daca o sa raman cu el montat -putina muzica, dar imprumutata. acum astept si putin timp sa ma apuc sa montez ce am adunat toata iarna |
please monteaza tot ce ai cumparat, cred ca va arata superb, bravo!
|
Cataline, am adunat de-a lungul timpului tot felul de piese/elemente pentru urs. Am sfarsit prin a le vinde fara a le pune macar pe urs, nici macar cat sa-mi fac o idee. Si acum imi pare rau :cry:
Trebuie sa intelegi un lucru: se strang mult prea greu pentru a le da atat de usor ;) |
montez tot ce am anul asta, spre chiar pana la intalnire!!
|
Sa ai spor. Eu unul as avea foarte multe de montat insa chiar nu am cum sa le pun pe toate inainte de meeting. Fac si eu cate pot iar anul viitor ma voi prezenta mult mai pregatit. Mai ales ca voi avea o singura grija: aceea de simplu participant.
Pastreaza si ceva surprize pentru meeting. Multa bafta. |
Quote:
|
Niste poze cu noile modificari ? :)
|
1 Attachment(s)
te-am surprins inconjurat de ursi :)
|
2 Attachment(s)
inca 2 poze...
|
Quote:
trebuie coborata ineaparat! |
Quote:
No offence, dar ce este peste 16'' este prea mare pentru urs si deja o dai in tractor..uite ce urat arata din spate:rolleyes2 15'' sunt putin cam mici, dar merg daca sunt f late iar 16'' is the best la urs;)..parerea mea si a multora cu care am mai vorbit:idea: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:27. |
- Copyright 2026 4Tuning