Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pescuit si vanatoare (https://forum.4tuning.ro/650-pescuit-vanatoare.html)
-   -   Sunt si ceva pescari pe forum? (https://forum.4tuning.ro/650-pescuit-vanatoare/174789-pescari-forum.html)

bodykits 04-05-10 10:15

Re: Sunt si ceva pescari pe forum?

eu sincer nu folosesc inaintas (pe CH4 nu e voie din cauza agataturii). In wend partida a fost de vis daca nu pun la socoteala galeata de plumbi pierduta in balta.Am pescuit pe pontonul 6, la baza unui plaur printre doi copaci scufundati. Va dati seama ce feerie. De vineri seara de la 6 pana duminica de dimineata la 11 (cand nu am mai avut monturi) am pus pe saltea 14 mustaciosi cu greutati intre 3 si 8 kg. Plus vreo 6 rateuri din cauza agataturii. Am folosit solubile IMPACT de la Senzor, una pe firul de par si doua in saculet solubil. Plus ce am mai dat pe cobra, cam o jumatate de kilogram (ce e mult strica, dar si ce-i putin nu ajunge). vremea de vis, am venit bronzat ca tractoristu`, o sa pun si cateva poze cand le scot din filmare.

B|shOp-VR6 21-05-10 18:35

Cineva ceva?

DTH 05-06-10 00:34

2 Attachment(s)
hop şi iubitul meu cu nişte peşte :lol:

Provenzano 05-06-10 09:48

2 Attachment(s)
niste avat pe olt.

Hondarul 08-06-10 09:08

Ooooo, domnul cu M5 Hammann de la Romexpo, bravo!

In ce zona mai exact? Si la ce? La musca sau la lingurita?

Eu nu am mai prins nimic. Am incercat o balta noua de crap, dar dupa 24 de ore de nadit si plantat am avut doar un romanesc la 3 Kg si o trasatura frumoasa dar care... a scapat. In rest, nimic.

O sa mai incerc si la alte balti, a venit vara si ma cam las de rapitor...

Provenzano 08-06-10 09:13

pe langa sibiu. la Vobler Rapala RATTLIN(culoarea argintie)

Hondarul 28-06-10 15:53

Ce e cu pauza asta nene? Cred ca de la ploile astea... :???::???::???:

B|shOp-VR6 02-07-10 08:16

Si eu cred la fel... :D

Provenzano 02-07-10 23:01

ma bag pe Somn.....se aude ca au prins ceva bucati pe Olt catre sibiu. revin cu amanunte:)

vacaroz 12-07-10 00:13

cum e vremea in delta? mai sunt inundatii? se poate ajunge acum?

Hondarul 28-07-10 08:12

Marti+miercuri care urmeaza sunt la balta de crap. Are mai mult ten, dar colcaie.

De crap am mai auzit de bine la balta "La Mititelu", langa Lehliu, 50 de lei si e jale de crap.

In rest, am fost si eu la Olt in week-end, nimic interesant, m-am apucat de musca, niste cleni si maruntis... Voi?

B|shOp-VR6 28-07-10 12:32

Eu nimic.. multe nunti si botezuri.. :rolleyes2

bodykits 29-07-10 19:30

acum o ora m-am intors dupa 24 de ore de Greaca Cercani...super balta, capturi pe masura, am fost cu Mosharu, eu nu am sarit de 10 kg in schimb el a avut 4 bucati peste 15 kg. Poze si filmari pe site la mine in cursul acestei saptamani.

HellRot 13-08-10 23:39

2 Attachment(s)
un mustacios... aproximativ 6 kg, pe un brat din Dunare ( pe Ara ) daca este cumva cnv dintre voi care frecventeaza zona Giurgiu

Provenzano 14-08-10 01:14

Quote:

Originally Posted by HellRot (Post 3584359)
un mustacios... aproximativ 6 kg, pe un brat din Dunare ( pe Ara ) daca este cumva cnv dintre voi care frecventeaza zona Giurgiu

frumos mustaciosu:)

All times are GMT +2. The time now is 04:24.

- Copyright 2026 4Tuning