![]() |
Re: mercedes 450SEL 6.9
9 Attachment(s)
Ma da capsomani mai sunteti .....
Si acum ca sa revenim on topic ... mor de curiozitate care este adevarata poveste a lui SB 69 SEL ... proprietaru zicea ca a vandut-o in Germania .... pe net aparea una de vanzare aproape la fel fara numere pe ea .... la mine in cartier e una identica si la fel .... masina asta ori are dedublari de personalitate frecvente ... ori cineva minte ;) |
DA....pai se putea...miam stricat toata ziua dupa ce tiam vazut superbitatea asta...bombonica asta de masina....raritate..deci mai are rost sa zic ceva??????????????SUPERBA,sa o stapanesti sanatos dar pune si niste poze cu interiorul!!!
|
am una la fel din 76 care sta nemiscata de vreo 8 ani . masina nu a avut accidente si , culmea are si vopseaua ei care bineinteles e aproape dusa . nu e inmatriculata , este full . voi posta si poze cu ea . cine o vrea ?
|
completez . motorul este de 4500 si e in perfecta stare , iar caroseria este cea cu usa lunga .
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Masina de SB s-a dat in Germania, iar cea abandonata e a' unuia de are dubla cetatenie si mai vrea si un sac de bani pe ea. Masina e functionala.
|
p asta o stiu , semnam PV de radar langa ea acum vreo 2 saptm:D . Are ani buni de cand sta acolo , sa mai stea , vad ca rezista bine.
|
Am uitat sa zic ca are namila de motor la locul lui. La ora actuala cred ca e singurul exemplar modelelul asta de la noi, iar prostul de o are nu e prost degeaba. Probabil ca o sa i-o ridice gunoierii intr-o zi.
|
de curiozitate...ce bani vrea pe ea ??
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
deocamdata nu gasesc decit o singura poza cu masina . poate voi mai oune si altele , dar nu prea intru pe site , asa ca las un nr. de tel. in cazul in care e cineva interesat de masina 0722221795.
|
Cred ca masina este acum la vanzare http://mercedes.anunturi-auto.4tunin...69-288984.html
|
Ai postat aiurea.
Masina lui Urse s-a vandut , nu avea motor de 6,9 ci de 4,2, iar 6,9-le din pozele de mai sus a iesit din actualitate, proprietarul nu o vinde deocamdata, a intrat intr-un garaj. Daca mai stie careva ceva asemator (6,9) poate sa semnaleze aici, cu toate ca ma indoiesc. |
[QUOTE=Strutter;2148554]Ai postat aiurea.
Doar linkul era aiurea. L-am editat corespunzator! |
Quote:
6,9 verde cu numere de Anglia e pus la pastrare intr-un garaj. E a unui idiot care nu are bani nici sa treaca strada (mai mult nu pot sa zic), oricum din cate am inteles e intr-o stare jalnica. Iar cel negru cu numere de SB era de vanzare si pe 4tuning, la 1500euro, dar nu are acte. Sunt pierdute. Cel putin asa mi-a spus proprietarul cand l-am contactat. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:40. |
- Copyright 2026 4Tuning