![]() |
Re: Sablare
5 Attachment(s)
5 culori noi. copper+glitter , rosu+glitter, pink+glitter, albastru+glitter, lac+glitter. Si mai 2 nuante de argintiu care o sa le postez foarte curand.
Pot face orice culoare RAL cu glitter in ea. Se vad extraordinar la lumina, sau seara la lumina strazi. (toate culorile sunt facute pe placute de aluminiu, asta ca sa nu difere nunanta cand sunt facute pe jenti) |
un bloc motor am si io de sablat si vopsit, se poate ?
eventual si un pretz |
sincer....trebuie sa il vad inainte ca sa iti pot da un pret. De facut sigur se poate face, eventual daca poti vino cu el pe la atelier, sau sa vin unde il ai ca sa il vad.
|
UPP!!!!!
|
Cat ar costa sablatul + vopsitul doar miezul(spitele) la niste BBS RC, si timpul de executie. Multumesc
|
daca miezul se desface 150ron/set, daca nu se desface nu am cum. timpu de executie 2 zile.
|
O sa vin cu ele desfacute, aduc doar miezul, sper doar sa fac rost si de capace...:???:. ....
|
k. nici o problema.
|
Poate sunt c-am absurd, dar daca le aduc maine, po-ti sa le faci pana sambata? Stiu ca se apropie sarbatorile.....:???:
|
salut, sunama dupa 3 ianuarie...si ti le fac in aceasi zii.
|
4 Attachment(s)
te ocupi si de raparat sa zic asa...?!
am un set de rh zw1 3 au probleme...2 nu ii grav(sau cel putin asa pare)si 1 este sifonat destul de nasol |
buzele se rectifica, iar partea acea indoita se poate indrepta la cald.
|
Quote:
la cele 3 jante reparatia... mai apoi de polish si vopsit miez vorbim separat |
Sablat si vopsit (vopsea termorezistenta) pentru 2 etrieri?
Un pret te rog si cam cat timp dureaza. Multumesc! |
|
All times are GMT +2. The time now is 13:36. |
- Copyright 2025 4Tuning