![]() |
Re: concurs - NEW - 4iunie
Cu siguranta! Bacul incepe peste o saptamana si e prea scurt timpul de organizare. Probabil dupa 1 iulie se va da drumul.
|
Oricum la advanced ar trebui sa se tina cont de BRUSH !!! sunt destui pe forum care ar scoate ceva mishto...
|
Quote:
|
io zic sa se faca tot asa ...dar nu la fel si cu votarea lucrarilor .........apropo voi de frapt vorbitzi despre adevaratul brush sau despre "brush romanesc" adica bari marite
|
si eu vroiam sa propun un alt mod de votare... cat despre brush... cred k ideal ar fi o categorie separata
|
Quote:
|
eu t sustineam :lol:
|
si eu... :)
ma refeream la brush romanesc :) dar nu doar marite barile...prize,aerisiri,adaosuri,aerisirile din spoiler(alea mari),praguri... :) |
Quote:
|
As avea si eu o idee ... dar nush dak sunteti toti de acord ... si poate nici organizatorii ...
Concursul sa nu dureze doar o etapa ... adik se da masina, 3 sapt termen si la final un juriu sa decida masina cea mai buna ... sai sa ia premiul ... eu ma gandeam sa contina mai multe etape ... asta insemnand mai multe masini ... la un termen de 3-4 saptamani ... concuretii se inscriu la inceput iar apoi fac masina de la fiecare etapa ... bine nu ma gandesc sa dureze un an intreg concursul ... 2-3 etape ... pe perioada verii ... un juriu sa acorde punce masinilor ... iar in final cei cu cele mai multe puncte sa castige ... Cat despre grupe ... freehand, beginner, advanced, 3d ... sa fie organizate ca la concursul trecut ... Este doar o propunere vreau sa stiu c credeti despre ea ... |
mi se pare super tare... dar sa dureze un an intreg; mi se pare mult... ar trebuie km in perioada iulie-august...atunci e cea mai libera perioda pt toata lumea...
ar fi super... asteptam parerile organizatorilor... |
Quote:
|
a lol... scuze... e de la inv... ma tampit.. da... foarte bine zis :D :peace:
|
Quote:
|
Quote: