![]() |
Re: E36 - 325i HELLROT UMBAU
multumesc baietzi pt aprecieri,intr-adevar masina arata mult mai bine in realitate,atat ce a fost laudata si deocheata am cam perpelit bara fata cand am bagat masina in garaj,o s-o studiez mai bine de dimineatza...o sa postez mai multe poze maine ca acum sunt f obosit
|
superb,...pisicutza cu cel mai frumos offset din cate am vazut aici pe forum - sper sa nu ma injure nimeni pentru ca spun asta;
arata prea tare cu 19" - apropo, ai idee ce ET au jantele? ai si distantiere? ca si eu am vrut sa imi pun 19" si imi freaca in fata,...la viraj dreapta...si cu 18" imi feaca, cu 225/40 si ET 15... |
Quote:
suferi rau de pixeli cumetre :D:D:D prepa marfa rau frate masina sa ai grija de ea in continuare:D |
Quote:
|
11 Attachment(s)
PUN POZE FACUTE DE MINE...
|
:O....hade nenea da si mie macar o roata ca am multi fratzi acasa si n-are ce sa mance'''!!! superba sa o stapanesti sanatos si sa nu aud ca o vinzi
|
Cat de frumos poa'sa'i stea cu jantele alea.....Doamneeeeeee :lol:
|
demential cu jantele negre!!! ca o parere personala daca imi permiti si nu ma injuri prea tare incearca un set de poze si fara pleaoape :d
|
Vezi ca ai surubul 17 de la roata dreapta spate putin slabit , da bine oricum...
|
felicitari!!!.....no comment...;)
|
Quote:
|
Arata superb, jantele momentului RC-urile. :)
|
multumesc baietzi...are cineva o idee unde sa fac si eu coltul la masca pt ca daca fac comanda pe ebay nu-mi ajunge pana la salon,a fost un destept care a vrut s-o fure si mi-a spart coltul plus ca nici n-am gasit bucatica de plastic lipsa,ms.
|
Salut,cat de bine poate sa arate cu jentile negre8)
Mai am si eu o intrebare , unde au fost facute pozele...in ce zona??:rolleyes2 |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:40. |
- Copyright 2026 4Tuning