![]() |
1 Attachment(s)
Bine, hai:
|
Pare a fi Plymouth, dar nu stiu ce model. Sigur nu e doar un concept :?:
Da si tu un hint :roll: |
pai primul hint e ca, caroseria e construita din sticle de plastic(PET) iar culoarea masinii(cele doua nuante, masina avand mai multe variante de culori dar dar tot in 2 tonuri) este data de culoarea flacoanelor, prin aceasta eliminandu-se nevoia de pregatire a masinii pt vposire si deci o scadere a costurilor, timpilor de fabricatie. Desi nush pe cine ajuta acest hint.
urmatorul e motorizarea de 3.5l si cam 250CP e intr-un fel considerata masina viitorului de catre firma producatoare, pt ca la inovatiile tehnice si usurimea caroseriei masina a devenit foarte competitiva si se zicea ca ar fi un inceput pt ca oricine sa-si permita o masina sport la un pret de sub 25.000$ dar nu-mi aduc aminte cum naiba se cheama. oricum era prototip acum 4 ani cand am inregistrat eu emisiunea cu ea :twisted: |
concept Chrysler, Plymouth Pronto Spyder
|
Daca esti sigur pune poza, ce mai astepti :!:
|
1 Attachment(s)
scuze scooter :wink:
sa vedem cine recunoaste acest coupe fara emblema :wink: |
hm..arata ca si un ford thunderbird sau vw ghia carman :?
|
nu cauta peste ocean ca n-are nici o leg cu t-birdul si nici cu vre-un faimos designer cum ar fi Karmann Ghia
are leg cu batrana noastra in one way :roll: |
haideti oameni buni, nu mai gasiti nimik? uitati-va la aripile spate, ce au pe ele? grilaje, deci.....nu va pune pe ganduri si v-am zis ca are legatura oarecum cu Dacia noastra.mot de 850cmc..Ahh v-ati prins?
|
Poti sa spui deja ce ii ca nimeni nu se oboseste sa ghiceasca trompetele pe care le pui tu :roll:
|
stiu eu
Renault gordini coupe
|
Ce m-am saturat de păstăi vechi .... vreti sa-l chem pe bunu'meu sa ghiceasca ? :mrgreen:
|
Haha, ce funny...
V-am spus ca e Renault, modelul este F...... , ce e asa greu sa da-i un googliii :roll: |
Renault Floride
lasati-o balta a fost f greu |
1 Attachment(s)
Macar bine ca recunosti ca a fost greu :?
Pun eu poza ca daca bagi tu iara stam o luna :arrow: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning