![]() |
Re: ajutor alegere subwoofer
i-am pus un port de 10cm fata de cel de 7.6 de il recomanda pioneer si se aude mai bine, dar inca pot sa spun cu mana pe inima ca jbl gto 1202d le ingroapa pe multe... dupa ce il dau pe asta imi iau 2 1202d si le pun pe un monoblock, pana la urma la cate m*i am luat mai bine merg pe mana sigura...
|
vad ca se vb foarte mult de kicker,tocmai cautam un sub in cutia lui.
ce parere aveti de ************************/produse/Subwoofer/Kicker/TS10L5/ cu ce o sa dau in el http://www.cardomain.com/item/KENKAC9152D ce parere aveti ? caut ceva cat mai compact si in acelasi timp puternic adica sa zicem cutia sa nu depaseaza inaltimea de maxim 40 cm |
am mai zis-o si pe alt topic: kicker-urile au sound mai special, poate place sau nu, deci cel mai bine e sa asculti unul ca sunt destule... eu am avut unul si nu mi-a placut nici sound-ul nici "foamea" lui dar amp-ul cu care vrei sa dai in el pare mult mai potent decat dls cu care dadeam eu...
|
dupa datele pe care le are amplifu e ok
|
mie imi place cum suna kicker-ul. ps: am tot s10L5.
totusi fara un deepcycle si niste cabluri groase ... si eventual un condensator serios nu scoti tot ce poate el :) si ar fi pacat ... ca putere are :) |
am condensator poweracoustick de 2 faradzi si kit cablaraie tot de la poweracoustik cumparate de afara pt 1000w rms,deci astea nu ar fi o problema :D
tocmai am vandut kickeru meu cvr15' rotund de 500w rms ca era prea mare cutia pt masina care am achizitionato de curand si daia vreau ceva mai compact si in acelasi rand puternic :) kickeru meu cand l-am vandut am dat in lacrimi(evident glumesc) :) daia m-am orientat tot spre kicker,cel putin al meu era adus de afara,astea importate aici nusht ce calitate sunt. oricum mai sunt si alte variante nu ? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:16. |
- Copyright 2026 4Tuning