![]() |
Re: E46 - 320Cd *** K O X ***
edy , daca tu ai niste gusturi,acum nu orice bmw trebuie sa fie dupa gusturile tale.
Si daca a zis unu sau mai multi bagatori de seama din germania ca nu mai e la moda , inseamna ca, chiar nu mai e la moda? Pai fiecare cu gusturile lui , pana la urma a pus OEM pe masina deci nu e ceva sa zici ca a stricat masina , e vorba de gust , cum ti ai pune tu csl si lui nu i ar surade deloc , pentru ca deja sunt prea multe cu csl. asa si cu eleronu de club sport. |
Ce suspensie i-ai luat? Stiam ca TRD e de la Toyota.
|
nici mie personal nu imi place eleronu ala.dar daca aste este filmu omului.ce sar intampla daca la toti ne-ar place acelasi lucru.cel mai important lucru e tie sa iti placa.
|
Quote:
Quote:
p.s hai cu ala de CSL pe al tau ca sunt curios!!! |
road_runner
trebuie sa accepti si critici, nu toata lumea trebuie sa-ti laude,aprecieze masina. e un forum si putem dezbate problema :-) nici mie personal nu-mi place cum pica acel eleron, insa e doar parerea mea. tie sa-ti placa pana la urma. multa bafta! |
3 Attachment(s)
Quote:
accept orice critica in limita bunului simt, nu am nevoie de laude!!! nu de asta am pus masina aic sa primesc laude, am postat masina de dragul pasiunii pe care o am pentru masini. ma bucur ca nici tie nu iti place eleronul, ce am face daca am fi toti la fel? :lol: tema masinii este RACING deci merg pe asta... ca idee atasez cateva poze cu ceva ce mie personal imi place foarte foarte mult... |
toti au ceva cu eleronul ala....el si-l face cum vrea si cum ii place lui
asa cum a zis si el,criticile in limita bunului simt,nu sa intre cineva si sa spuna sa il dea jos de parca masina e a lui,mai si insista... road_runner u fa-ti masina cum iti place,iar asa zisele "critici" nu le baga in seama:-) |
nici mie dupa cum am spus eleronul nu imi prea place dar parca e prea mult modul in care au spus-o altii..pana la urma e masina lui si poate sa ii puna si coada si 2 aripi daca ii place nu trebuie sa i se dea dovei ca nu isi pun altii ...e mai special cu ceva mai deosebit:D
|
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/RARE-...-/250569320352
uite un link ca idee ca am vazut ca vorbeai despre el. oricum, fita masina, s-a schimbat mult fata de cum era cand am vazut-o prima oara.daca nu-l gasesti pe asta pune-i macar alea sport cu piele partial, cum erau alea ale mele. bafta mosule :P |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
hai bah grasule ca nu incapi tu in alea.adu-ti aminte cum stateai in sparco alea pe care le avea cristi mai demult :)))
|
Quote:
|
Quote:
|
Mi-au ajuns si proiectoarele... Revin cu poze noi...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning